myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Early bird

Publicerad 2022-05-08 09:53:14 i Allmänt,

Vaknar man tidigt så hinns mycket med. Klockan är halv tio och jag har nästan städat klart lägenheten, bara toan kvar. Har även hunnit vara ut till Sörmjöle för att hämta tillbaka ett kompostgaller och säga "Hej då". Var inte så konstigt som jag hade befarat. Så nu är min tid bland träden och rådjuren över hahaha. Fick se 2 pilska harar oxå,som var fullt upptagna med varann. Så jag fick rulla förbi dem. Har målat lite och tagit fram papper som ska med till banken imorgon. Äntligen skall köpet bli klart??? Törs jag ens skriva så? Dessutom återgår jag till Handelsbanken och "slipper " Swedbank. Maken till att inte komma fram på telefon,har jag sällan träffat på ngn annan bank!!!! Har sovit dåligt och somnade sent och vaknade tidigt. Nattpersonal kom i inte igår förrän klockan i det närmaste blev halv elva! Var trött som tusan,men kunde inte somna. Skulle egentligen ha tagit en insomningstablett,men orkade inte ens kliva upp. Har klätt om den lilla bänken jag hittade på Rebay.
Blev inte som ny,men betydligt bättre än det gamla smutsiga tyget. Har balkongdörren öppen mycket nu och jag är lite förvånad över att inte katterna är där oftare? De föredrar att leka inne eller sitta och glo i köksfönstret. Är jag därute så kommer de ut men, är mest runt mig allihop. Mina älskade odjur,min lilla familj . Igår innan jobbet var jag och uppvaktade mitt bonusbarnbarn som fyllde 11 år. Hon fick ett presentkort på HM och blev mäkta nöjd med det. Mamman sa att ny ville hon köpa sina egna kläder och tyckte allt var fult som mamma föreslog. Känns igen av mig i alla fall hahaha Är svårt sugen på att tatuera ögonbryn och läppar!! Så snyggt och praktiskt. En jobbarkompis har gjort det och så tjusigt det blev. Så nu har hon alltid läppfärg och det håller i 5 år!! Men det är ett halvårs väntetid på bokning!!! Men man kanske kan tjata tills sig en återbudstid? Jobbar idag oxå men börjar inte förrän 12 till 22. S skulle komma hit med bilbarnstolar för jag ska ha översovningsfrämmande måndag till tisdag. De ska på rajraj några dagar och vi har delat upp dagarna med barnen mellan oss,så det passar jobb och annat. Nä nu ska jag städa klart på toaletten och måla några spjälor till. Lev väl

Onsdag....maj 2022

Publicerad 2022-05-04 14:25:06 i Allmänt,

På en bra plats I livet. Ja det tycker jag,för nu har den förlamande tröttheten oxå gett vika. Idag har jag ledigt och ska snart ge mig iväg ut på äventyr. Nja kanske inte mer spännande än däckbyte och inköp av kattsand!! Viktnedgången har stannat av och jag inser att jag rör mig alldeles för lite,men det bekymrar mig inte. Även om jag inbillar mig att det ska bli bättre med den saken hahaha. Skönt att ha fått sonen närmare än i Göteborg och det är verkligen en fint hus de köpt och det är ju nära till Sävar!! Mycket närmare än jag trodde,ett grisblink och man är framme. Har nästan gjort klart kattinhängnaden och har bara taket klart,men måste ta lite hjälp av Palle då. Tog en bild igår och har hunnit målat spälorna idag.
Frasses uppfödare var här idag och kollade in honom och tyckte han var jättefin. Jag tog ju fel på utställningsdatumet på en hel månad!!! Det var ju nu i maj och inte i förra månaden hahaa. Så då nästa helg ska han visas upp,minsann och självklart då vinner han hela tjottaballongen. Har och haft besök av en mattläggare,som nu ska lämna offert. Vill ju byta golv i hall och kök då det är fult,opraktiskt och jag avskyr skiten. Kommer nog att bli dyrt för de trodde de skulle få spackla under och sen byta alla lister och slänga allt sedan. Fy vad det är dyrt att leva ensam och inte ha en fixare att tillgå eller åtminstone någon som betalar hahaha. Palle jobbar långa dagar och kör oftast 12 timmars skift,så vi ses sällan. I helgen var jag ledig så då var vi ute och åt 2 dagar och bara mådde gott. Drack lite vin och slöade emellan bilstäd,tvätt och annat som man vill passa på att göra när man är ledig. På jobbet rullar det på och vi har fått nya boende,efter de 2 som knallade vidare. Kraftigt dementa och uppegående personer som har både fallrisk och surrar så öronen blöder På fredag skall jag på begravning efter en av de boende. Ganska fint av anhöriga att ringa och säga att jag är välkommen. Saknar honom väldigt mycket men tror han har det bra nu med. Han får kanske träffa Dan? Hoppas det,för det är en mysig tanke att tänka att det finns en annan tillvaro efter livet som vi nu känner det. Det går fortfarande inte en dag som jag inte tänker på Dan eller något annat från livet vi hade. Det hoppas jag alltid att jag ska göra,för det är och känns jättebra. Vi hade det så bra,att det räcker livet ut för mig. Nu har jag Palle att surra öronen av och känner mig inte ett dugg ensam. Han trivs nog ganska bra oxå med att ha mig i sitt liv oxå. Fast han skulle nog vilja att vi trivs oftare, vilket ändå känns trevligt. Allt är ändå ganska bra.....tänker ibland på hur det kändes för ett år sedan och är så tacksam över hur det känns idag. Önskar er alla en fin dag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela