myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Kalas, mosaik och annat stök

Publicerad 2016-01-30 08:44:48 i Allmänt,

Godmorgon fick en sovmorgon till halv åtta idag och det behövdes. Nu har jag druckit kaffe och läst lite sociala medier typ aftonbladet och FB. Idag skall vi på kalas för att fira fina Sara som fyllde år igår och idag bjuder in till kaffekalas. Hipp hipp hurra för dig Sara <3<3<3<3<3 Men det känns som jag har en del annat att pyssla med. Pappersgörat tänkte jag spara tills ikväll framför tv apparaten, har ju inte hunnit göra ngt alls på hela veckan, då jag jobbat och inte orkat dra fram eländet efter åtta på kvällen och man är helt kvaddad i skallen. Istället skall jag betala lite traderavinster tjohooo så kul. Har vunnit lite grunks till dockskåpet. Vi har ju flyttat det ena till vardagsrummet och nu kan jag se mitt skåp hela tiden. När My var till New York så köpte hon lite fina skaer till mig. Att det är dyra saker behöver ingen tvivla på. En liten flaska för 23 dollar dessutom tom haahah
Nu väntar jag bara på tiden till att få fortsätta att greja. Det är ju inget idé att dra fram massor av prylar och sitta i tjugo minuter och sen stöka ihop allt igen. Men det är bra träning för mitt tålamod. Milou börjar intressera sig för dockskåpet alltmer, i torsdag sa hon att hon ville se hon som baka?? Först fatta jag inget men sen peka hon på dockskåpet och då förstod jag. Sen ville hon säga hej till tanten....Hittar på lite olika historier om dem som bor därinne och det tycker hon om. Tanten hade ont i knäna och orkade inte gå i trapporna utan var på sitt rum och målade tavlor. Hahha så roligt och hon lyssnar fascinerat. Skall börja med att foga mina mosaikbrickor efter jag skrivit lite här. Har målat en första varv och limmat dit mosaik och nu har det torkat och nu skall det fogas. Dumt nog så står det på min 1 kilos förpackning blandningråd till 15 kilo!!! så idiotiskt kan man tycka. Nåja får väl prova mig fram till rätt mängd genom att dividera och greja. Viggo har minihockeycup nu på morgonen och det skall bli roligt att höra hur han tyckte det var, Han var säkert jättenervös. Han var så till sig över sina hockey grejer att det lyste i hans ögon, lillskrutten. Nu avslutar vi med en sötis

MAKE UP eller bara kladd

Publicerad 2016-01-28 23:15:09 i Allmänt,

Idag så har jag sett två exempel på misslyckat användande av skönhetsprodukter. En äldre dam som hade troligtvis rykt bort sina egna ögonbryn och målat ögonskugga ända upp och sedan ritat nya bryn uppmot pannan??? Trodde först att det var ngn tokeri på gång men insåg att detta var en mkt parant klädd dam som faktiskt målat sig så för hon tyckte det var snyggt!!! Senare kom det in ett par yngre tjejer ca 18 år...som var snoffsiga och gröna i ansiktet. Eller egentligen var det bar det ena som hade enorma mängder av vad jag tror var foundation men absolut hemskt var det och det slog över till grönt. Jag och min arbetskamrat kände bägge två att man hade lust att dra lite streck i ansiktet för att se om det blev fåror.
ja huvva det var verkligen grönt...
Idag fick jag gå hem lite tidigare och det var så skönt och jag gjorde veckans första middag. Milou har tillbringat kvällen här och vi har duschat istället för badat och hon ville låna makens morgonrock. Fotografen är usel och objektet rörde på sig, men hon tyckte den var skön och svassade länge runt i den innan det var dax att ta på sig kläder igen och åka hem.
Imorgon blir det långdag och vi förväntas få mycket varor...det är påsken som är på ingående??? Ja redan nu bunkrar jag upp för det är inte länge kvar tills den skall upp och det skall säljas ägg som aldrig förr. Demo ex skall göras och hela butiken skall inbjuda till påskpyssel utan guds like hihihi. Ni som aldrig provat på pysslandets ädla fröjder så kan jag tippsa er om att det är både mysigt och roligt och ännu trevligare tillsammans. Nu skall jag strax gå och lägga mig mätt och belåten efter att ha tryckt i mig en semla ikväll. Fantastiskt goda grejer om ni frågar mig. Ha det så bra mina vänner :)

Förblånade skit

Publicerad 2016-01-27 20:25:09 i Allmänt,

Hade skrivit ett långt inlägg ...som sen bara försvann. Ojade mig över att jag sov dåligt pga att jag inte gillar att somna utan maken. Somnar vid etttiden och det är skitmycket för mig hahaha som behöver en massa sov, speciellt nu när jag jobbar för tre. För som mig själv och sen för två andra som är borta. Tur att jag har en sådan bra arbetskamrat och trevliga kunder. Är trött ända ini benmärgen om jag skall vara ärlig och jag är så fånig att jag har svårt att varva ner när det är mycket jobb.
Har ni sett dagens tidningsrubriker? jag som dricker kolossala mängder kaffe måste ju närmast vara som en nyfödd!! med begynnande alzheimer!! Jag tycker det ofta är så knäppa rubriker och man får mer än en gång skratta när man läser dem. Det kusliga är att folk måste ju antagligen köpa tidningen för att läsa om detta för varför skulle de annars välja sådana rubriker. Vem fasen bryr sig? Nästa vecka så åldras man fortare av att dricka kaffe och nya piller mot alzheimer. har ni sett tvreklamen och trailern från biofilmen The Revenant som har premiär i dagarna?
harreminje så spännande den ser ut att vara. När mannen till häst far ut över stupet så hisnar jag varje gång. Egentligen är jag inte så förtjust i Leonard di Caprio, tycker han ser så mesig ut....men jag tycker han var fantastisk i filmen Gibert Grape. Titanic gäspade jag mig igenom, om jag skall vara ärlig. Men denna film vill jag gärna se. men nu avslutar jag för denna gång. Skall gå och smörja mig lite. Är så torr framförallt på armarna, att om jag skulle gnugga lite skulle jag förmodligen självantända. Vi hörs :)

Nu ni!!! Jag är tillbaka

Publicerad 2016-01-26 20:11:53 i Allmänt,

Nu är det länge sedan jag skrev och anledningen är nog två. har så dålig kamera och jag tar så kassa bilder och då blev jag så less... Men den största anledningen är nog att jag var trött på mig själv och på arbete. Julen kom och gick och jag var sjuk som vanligt höll jag på skriva. men är ju ofta det vid jul och inget nyårsfirande blev det för oss. Milou bodde hos oss ett tag efter jul och det var riktigt trevligt och inte lika "jobbigt" som jag trodde det skulle bli. Men Milou är ju en ganska härlig liten filur och är ju mormors älskling. Har jobbat en hel del de sista veckorna och ibland så känns det som om jag bara är skriven här på Röbäck och bor på butiken. Nu har jag ju ett trevligt jobb annars hade jag aldrig orkat.Nu tänkte jag i alla fall visa lite av de taskiga bilder jag har i telefonen.
Detta är från jul och när vi lekte julklappsleken. En kul lek där man tävlar om paket värda en ringa summa. Vi var ju ett stort gäng så det blev många paket.
När det var dags för att plocka ner julen så hittade kisse en bra plats i lådan med alla julsaker. Det kändes skönt att få bort julen och få upp lite nya gardiner och in med ljusa färga och tulpaner, dessa underbara blommor.
Senare så klippte vi kisse......en hel hög kissehår blev resultatet och vi har klippt honom ytterligare en sväng till. Konstigt nog så är han ganska lurvig fortfarande. Men nu på vintern får han ju dubbelt så mycket hår som sommartid. Helt i onödan eftersom han inte vill vara ute på vintern utan föredrar att hålla sig inomhus då. Nu har jag i alla fall skrivit lite grann och återkommer inom kort hahahaha

Årets första dag

Publicerad 2016-01-01 10:32:52 i Allmänt,

Ja...kanske känns det lite bättre, med förkylningen. Men nu har jag börjat nysa igen....precis som att allt börjar om igen...suck. Gårdagen framskred i ett lugnt tempo, det var inte mycket folk på butiken och det var skönt att stänga redan kl 14.00. Gick förbi Ica och köpte nyårsmat....sallad i plastbunke hahhaha festligt värre :) må jag säga. Lyckades hålla oss vakna till tolvslaget, mest för att jag satt med bokföring och gjorde klart jättemycket och det känns så bra. Nu är det bara lite rättelser kvar och sen är räkenskapsåret i princip klart. Pratade med My som nu hade gjort dag 1 i NY,via facetime och de höll på att göra sig i ordning inför middag och nyårsfirande. De har skickat jättefina bilder och det var trevligt att se allt de pysslat med Utsikt från deras hotellfönster
Anders fyller år idag och vi fick se film på när de sjöng för honom och han var så stilig i ny kostym och fluga. han hade köpt sig handskar och kostym och tjusig klocka och verkligen unnat sig. Han är verkligen värd sin vikt i guld, jobbar och sliter och samtidigt ett otroligt stöd och fantastisk livskamrat åt min dotter och vi är så glada att han finns i vår familj. Grattis på Din dag Anders <3 Idag blir det inte många knop utan tänker i princip bara vattna lite blommor och möjligen hasa mig iväg till lillIca och köpa lite käk. Kanske rulla runt med snabeldragaren och få bort lite chipssmulor som kära maken fixat. Själv har jag minsann mest tomma colaburkar och kaffekoppar runt mig. ha en första bra dag :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela