myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Nu ni!!! Jag är tillbaka

Publicerad 2016-01-26 20:11:53 i Allmänt,

Nu är det länge sedan jag skrev och anledningen är nog två. har så dålig kamera och jag tar så kassa bilder och då blev jag så less... Men den största anledningen är nog att jag var trött på mig själv och på arbete. Julen kom och gick och jag var sjuk som vanligt höll jag på skriva. men är ju ofta det vid jul och inget nyårsfirande blev det för oss. Milou bodde hos oss ett tag efter jul och det var riktigt trevligt och inte lika "jobbigt" som jag trodde det skulle bli. Men Milou är ju en ganska härlig liten filur och är ju mormors älskling. Har jobbat en hel del de sista veckorna och ibland så känns det som om jag bara är skriven här på Röbäck och bor på butiken. Nu har jag ju ett trevligt jobb annars hade jag aldrig orkat.Nu tänkte jag i alla fall visa lite av de taskiga bilder jag har i telefonen.
Detta är från jul och när vi lekte julklappsleken. En kul lek där man tävlar om paket värda en ringa summa. Vi var ju ett stort gäng så det blev många paket.
När det var dags för att plocka ner julen så hittade kisse en bra plats i lådan med alla julsaker. Det kändes skönt att få bort julen och få upp lite nya gardiner och in med ljusa färga och tulpaner, dessa underbara blommor.
Senare så klippte vi kisse......en hel hög kissehår blev resultatet och vi har klippt honom ytterligare en sväng till. Konstigt nog så är han ganska lurvig fortfarande. Men nu på vintern får han ju dubbelt så mycket hår som sommartid. Helt i onödan eftersom han inte vill vara ute på vintern utan föredrar att hålla sig inomhus då. Nu har jag i alla fall skrivit lite grann och återkommer inom kort hahahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela