myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Alltså hallå!!!

Publicerad 2013-04-15 17:14:00 i Allmänt,

Hur vridet få det vara? Nu är det ju mycket rabalder om den där mannen som lyckades inneha en politiskt post i 6 dagar?!!! Faktumet att han är muslim har väl ingenting med att göra att han bjöd in lite folk med annorlunda tankar.??? Om jag bjöd in en nazist som stod och orerade galenskaper är det då pga att jag är protestant och den religionen hyser så mörka ideer?? Åh jag blir så trött inte på journalistknasen som faktiskt vill ha lön och skriver för lite bonus kanske. Utan att folk i allmänhet verkar så dum i huvudet att de tror att Islam och hans dumma tilltag har ngt med varandra att göra.
 
Nu påstår de att muslimerna flyr partiet. jisses så fräckt och så bra för partiet. Om nu ngn idiot tror att det är det faktum att de är med i Sossarna pga sin muslimska tro och nu jäklar får de inte ta i med hårdhandskarna mot de otrogna. För det är vad de tror står i partiprogrammet ?!! Så måste det vara skönt att bli av med dem. Att sen utpeka muslimerna som idioter tycker jag är värre än att bjuda in folk som har andra åsikter än sig själva. Nu tycker jag att det var illa med tanke på hans ställning, men fel kan alla göra.
 
Men det skrämmande när inte folk kan sära på sak och person och faktum. att det går runt sådana här människor gör mig illa till mods. Om jag tycker att det kommer in för många invandrare till Sverige så innebär inte det att jag inte tycker om invandrare. Utan att man ta hand om de som kommer också samt de medborgare vi redan har i detta land. Vi skall naturligtvis hjälpa de som har det svårt, men jag är mer för att hjälpa på plats med det mesta. Att kämpa mot de som är orsaken till att människor måste fly sitt land. När folk inte ens är trygg i de flyktingläger som finns i FN regi då har man anledning att bli förbaskad. Oj skulle kunna skriva sidvis om detta men nu ger jag mig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela