myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Dagen efter en regntung dag...

Publicerad 2013-04-24 07:07:23 i Allmänt,

Nu verkar solen anstränga sig för att komma fram. Men molnen kämpar, det är nästan som en brottningsmatch. Igår så gjorde jag klart alla "måstegöragrejer" och redan vid 8 så kallade John Blund på mig.
Igår på butiken så var det så stilla att jag hade lust att skrika var är Ni? (till alla utevlivna kunder) Gick in i grannbutiken men där var det lika tomt. Skitapril...har alltid varit dålig affärsmånad. Men vad gör man, slänga sig på golvet och skrika som ett litet barn, skulle nog bara framkalla ett nervöst fnitter tror jag. Eller så gör man som jag, oroar mig och irrar lite planlöst runt hahahahah...
Senare under dagen skall jag fara och handla på den stora mataffären....inte åt mig utan till mamsen. Avskyr att fara till den stora butiken, näää.. avskyr är ett alldeles för stort ord, tycker mindre om är ett bättre ordval.
Jag avskyr fläskiga, äckliga delar i kött och jag avskyr glasskrossande idioter.
Sen iväg till mamsen och sen hämta maken, förhoppningsvis så finns det tid i afton att hälsa på småpojkarna, det känns så länge sedan nu.
 
Nä nu måste jag bege mig till jobbet och inte sitta här och surra på. Kissarna skall bara få lite mer mat så de inte börja tugga på inredningen. Storkisse har gått ner i vikt btw....han kan nu återigen hoppa upp i handfatet...med lite ansats...
 
 
Detta är inte storkisse, men kunde kanske varit...med lite mer hår...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela