myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ja nu var det lunch igen..

Publicerad 2013-04-12 12:25:00 i Allmänt,

Idag blev det en lite bättre storlek på lunchen. En av arbetskamraterna som själv var lite hungrig, förbarmade sig och gick och köpte en macka åt oss var. Den satt bra..kan jag lova.
Nu när det är april så har jag flera av mina nära och kära som fyller år. En av sönerna bor ju i Uppsala så han får jag bara ge cyberkramar, vilket inte är samma sak. men han har ju läshuvud så i lärdomstaden passar han bra. Min stora pojke är väldigt engagerad både politiskt och fackligt. Vilket jag tycker är bra, vi kanske inte har samma åsikter men jag tycker att han gör rätt att istället för bara gnöla och tycka så gör man ngt åt det. Som jag nämnt tidigare så är jag intresserad själv eller rättare sagt varit intresserad av samhällsfrågor. Idag så räcker inte tiden till alla gånger. men jag vidhåller att om man inget gör själv så har man förlorat sin rätt att klaga.
 
Här i staden så är det många som gnäller över det ena och det andra men de har ju själv valt styret så jag vill bara säga. -Men skyll Er själva gör ngt åt det. Engagera er gå med i styrelser och föreningar.
Detta är jag när jag är arg...grgrgrgrgrrrg.....
Det senaste som irriterar mig till vansinne är gnölet på bajs. Jag det är skitäckligt, men det är organiskt och försvinner. Det gör inte allt glas och skräp. På måndagar så är det ett glasstråk och skit efter gatorna kastade av puckon som jag bara skulle vilja styra upp en pinne i röven på och sopa gatan med.
Sen så finns det 229 st bajstunnor som kostar kommunen 800000:- per år att tömma... Jo tjena vilket skitsnack..
En sådan tunna töms högst varannan månad och jag erbjuder mig att ta på mig att tömma allihop för 200000:-
Det är ju löner för kommunens arbetare som kostar 800000:- som inte far runt och tömmer dessa på heltid. Men det ingår i deras arbete.
Men folk tror att det kostar det. hur mkt tror ni då städningen av stan kostar???? oj oj oj där snackar vi pengar.
Nä jag skäms för våran skitiga stad men inte är det bajset som är det värsta. Bara bajset på två ben som skitar ner...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela