myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndag morgon och kortvecka

Publicerad 2013-04-29 07:07:26 i Allmänt,

Ja då var det måndag och jag kan inget annat säga än att det varit en bra helg. Blivit både det ena och det andra, lite jobb och lite pyssel och lite sov på soffan och hemskt lite städ i förrådet hahahaha. Men nu är det så att jag har tänkt göra det på onsdag hahaha nä jag menar allvar. Det kommer nämnligen att tömmas och möbleras om...Ja om man nu kan möblera om i en sådan,så jäkligt är det inte just nu.
Men någon i familjen kan nu titulera sig som byggherre. Maken har nu färdigställt själva dockhusets form och håller nu på med taket. Sen har vi även bestämt hur fönstren skall göras och fått iväg beställning på elgrejer. Nu tvistar vi bara om var skåpet skall vara. Jag vill sätta upp det på väggen så att jag kan kika in till mina små människor. Han är väl inte lika sugen....men är väldigt nöjd med sitt jobb så jag antar att jag får sätta upp det !!!!! Jag funderar på innertak just nu, antagligen blir det vita och ngn tjusig stuckatur. I köket tänker jag mig brädor av ngt slag. Ja om ni undrar så är det jättekul. Golv skall nu börja konstrueras, vilket inte är så lätt som jag trodde. Men bygget fortskrider sakta men säkert utan att arga snickarn behövt komma.
 
Idag hoppas vi på leverans till jobbet, så vi har lite mer varor. Var dit i går och torkade golven och dolade på. Det är fortfarande lugnt och det bästa vädret för oss är ju lite skitväder så idag kan det bli bra.
Igår till middag gjorde jag fylld ytterfile av fläskkött. Ett gott kött som man kan göra mkt gott av men som är billigt. Det gör mig misstänksam. Fastän det är svenskt så säljs det för en spottstyver och är godare än kotlett. Till gjorde jag hasselbackspotatis, vi har blivit ena riktiga potätätare. De går att göra mkt gott av. Råstekta är ju jättegoda och även grillade. Nä nu ska jag gå och borta mina gaddar och kasta mig ut i veckans första dag- Måndag
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela