myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Nu är vi i framtiden igen..

Publicerad 2013-04-26 18:00:00 i Allmänt,

Det är ganska fiffigt med tidsinställda inlägg.
Kom ju på att vi är bjudna på middag hos äldsta flickan med familj. Skall bli trevligt, att bara få sätta sig och äta god mat och inte diska utan slänga sig i soffan. Sen så är hon en rackare på att baka så jag antar att vi får efterrätt också..slurp och smaskens.  Förhoppningsvis är pojkarna med på det hänget. Nu på vårkvällar och framförallt på sommaren så är de väldigt upptagen med kompisar och annat. Antar att det är värre när de kommer i 12 årsåldern då kommer man inte att se röken av dem antar jag. Men väntar man några år så kommer de tillbaka. Men jag kan vänta....för varje gång de kommer att se på mig så lovar jag och svär att de skall kunna se i mina ögon, den kärlek jag känner och att de ska få känna sig unika och fantastiska.
 
Det är det jag tycker är det viktigaste i min roll, att bara få ge dem komplimanger och känslan av att vara bra. Uppfostran sköter föräldrar och i det kan de få mitt stöd. För det är ett tufft jobb. Men småprinsarna och min lilla prinsessa, ska få höra att de är vackra, kloka och snälla och fina och....tills de vet vad jag säger och de kan nästan förutspå vad jag kommer att säga.
För jag vet att när de vuxit upp och stelnat till i sina kvinno och mansroller så kommer de minnas att de är/var älskade och översköljda med kärlek av sina morföräldrar. För det kan jag minnas hos min mormor. Jag kan höra hennes röst i mitt hjärta.
Samtidigt så är det en förmån att få finnas i deras liv. Sen så har vi det bra, för våra barn verkar bli bra föräldrar så vi behöver inte oroa oss. Men antar att det kommer att bli svårt när de blir äldre att inte rucka på det som pappa och mamma sagt och att man tycker att de är hårda  mot de små gullungarna....haahaha. De där gullungarna som kommer att sprida tvätt och disk överallt och som inte vill gå till skolan och som bara fräser när man tittar på dem.
Been there, done that...men då kan det också vara skönt som förälder att veta att ngn annan orkar vara goa och kärleksfulla mot barnen, när man själv är trött och less.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela