myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Valborg

Publicerad 2013-04-29 12:04:00 i Allmänt,

Är det bara jag som inte firar valborg? Tycker ärligt talat att valborg är lite överskattat. Det verkar mer ha blivit en festarhelg istället för den dag vi firar in våren. Att gå och se brasa är mer något för barnen och smällare avskyr jag. Det är inte kul som hundägare med fyrverkerier och sen tar ju idioterna inte bort allt skräp efter sitt smällande.
Det enda bra med valborg är att det var den dagen det sa klick eller snarare kaabooong för maken och mig. Vi kände ju varandra sen tidigare och kan nog mer säga att vi var mer bekanta än vänner.
 
Vi var relativt nyskilda och på den tiden var jag road av dans. Hade mycket skoj för mig och en dag frågade han om jag ville följa med ut och dansa. Ja visst tänkte jag, styrdans är ju skojigt så vi for. Någon tanke på att jag for med en man som jag skulle senare gifta mig ,fanns inte överhuvudtaget på min karta, Han var inte min typ...men en väldigt trevlig människa. Vi dansade och hade riktigt kul och sen kabam vid en av högtalarna slog blixten ned. Jag blev störtkär eller snarare känslobombad. Vad hände? tror vi bägge två blev lite tagna och generade och det kändes väldigt märkligt.Han har sagt efteråt att han hade känslor men inte fanns då det innan för mig. Hursomhelst så har det visat sig att jag mött min livskamrat. Den jag umgås mest med och har så kul med. Det har varit oerhört tufft genom alla barnaåren och allt som det medförde. Men vi har aldrig tappat våra känslor för varandra. Han är mitt stöd och mitt hjärtas prins åsså luktar han gott......

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela