myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Det blev ju ba bra...

Publicerad 2013-08-10 08:52:46 i Allmänt,

Det var en mycket trevlig kväll,med god mat och dryck. Jag tog Pulled pork och jag har nu bestämt mig för att göra det. Gick in på recept och kollade, fem timmar tar det?!! Men gott var det, så det blir att handla massa konstiga grejer idag för att göra såsen det skall koka i bla rökt paprikapulver. Har aldrig hört talas om det förr. Tänkte att jag skulle koka några kilon så vi får till att frysa in.
Till efterrätt så tog vi en kaffedrink, Dan tig en Irish och jag en som hette Boston. Den innehöll ngt som hette Frangelico och baileys och var riktigt smaskig. Höll dock på dö när jag så notan???? Wtf vi var ju bara på O`learys så jag tänkte att det blir ju inte dyrt???? nästan 1100;- Va???? Jag dog en smula, för tänk vad jag kunde göra med de slantarna....
Men jag måste hålla med om att det var mysigt och sen for vi hem och såg en film som Dan hyrt. Det var den nya Die hard filmen. Action från första bildrutan. Sen somnade jag i soffan och har inte så mkt minne av att jag gick i sängs.
Har sovit lite längre nu på morgonen och min tidsplan för idag har redan spruckit, men det gör ingenting alls för jag mår rätt bra med att få sova ngn timme extra istället för att slå upp ögonen halv sex.
En bra sak med att komma hem från stugan är att sova i hemmasängen och att gå upp och läsa VK. Nu har vi faktiskt beställt en ny säng till stugan, som kommer om några veckor. Det var halva priset på sängjätten så vi slog till. För mig så har det funkat hyfsat men Dan har haft ont i ryggen i sommar. Det är skumt hur bekväm man blir med åren eller beror det på att kroppen blivit skruttigare så man behöver mer ordning på täcken och kuddar. Skulle tro på en kombination. Numera tar jag med mig kudden om jag reser iväg. Men örngottet är nästan viktigare än kudden. Det måste var svalt och jag har upptäckt att hemvävda är svalast. Tur att jag har så jag klarar mig livet ut.
 
Nu har maken vaknat och jag skall dricka ytterligare en kopp kaffe och mata in lite bokföring innan vi far på jobbet. Känns som en bra dag, kanske det var värt 1100 fucking kronor ändå.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela