myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

En dag...som alla andra förhoppningsvis

Publicerad 2013-08-14 08:29:05 i Allmänt,

Inatt väcktes jag 00,49 av att mamma fick åka ambulans med andnöd och blodtryck 90/40 ! Sov inte så bra och fara dit var inte lönt då hon behövde sova och ta igen sig. Nu på morgonen kändes det bättre sa hon men blir nog kvar ett tag. Hon behöver verkligen syrgas hemma. Jag åker upp efter jobbet i alla fall.
Igår så var vi och titta på bil, vi skulle måste bestämma oss till idag om vi ville ha "nolia"pris. Dan som avskyr snabba och dyra beslut, kunde inte heller sova ahahhahahaha. Men ingen bil blir det...efter nattens vånda. Det är ok för mig, för jag tyckte inte riktigt om färgen...hahahaha
 
Idag kommer det i alla fall leverans till jobbet (hoppas jag) det är pinsamt tomt överallt och jag mår inte bra av det.Tjejerna på jobbet har koll på det mest så jag dolar runt idag och prismärker.
Igår så stängdes jobbmailet av och det berodde på ngt domännamnsbyte. Jag som inte är så fiffig på sånt där fick lov att ta tag i det ordentligt och kolla vad och hur och varför. Tydligen så gör man en uppdatering efter ngt år och jag hade ju inga lösen så nu har jag i alla fall beställt det. Så i eftermiddag efter jobbet kan jag fixa själva uppdateringen och betala en avgift (ja självklart kan de klämma in en sådan oxå) så vi får igång hela milen igen. Detta är baksidan av mitt jobb allt tjoller som måste göras. Påsar hit och remsor dit, nya banklistor måste oxå beställas och lister och gorm. Jag kanske skulle köpa en liten människa som kunde bo i källaren och sköta allt det där mot mat och logi och fria helger. Vilken bra ide, var köper man en liten människa?eller liten det funkar med en lång oxå. Nämen usch då tänker jag på trafficking? Ja men vill den lilla människan bo här så är det okey och utan nedanförnavelnkrav oxå. Kanske vi skulle ha det riktigt trivsamt hmmmm en sällskapsdam, så som folk hade förr. Inte en helt dålig ide. Vi kunde pyssla och dricka kaffe ihop och skvallra 24/7...vad kul.....Jag tror att många skulle vilja söka den platsen. Om hon då skulle bo här som vän skulle jag inte behöva betala arbetsgivaravgift heller....ja detta börjar likna ngt väldigt bra. Blir nästan lite sugen.........goooglade just på sällskapsdam och det finns folk som erbjuder det?????

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela