myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Så skönt med lediga dagar.....

Publicerad 2013-08-08 08:20:43 i Allmänt,

Vi har nu kommit "hem" till Röbäck efter en lång tid i stugan. Det känns bra eller väldigt bra att fara hem med en känsla av tacksamhet över en lång ledighet. Det enda smolket i bägaren att det inte blivit ngn auktion i år heller??? de få auktioner som varit skedde på lördagar och då jobbade ju jag....bläää. Men jag har nu räknat ut varför det är så få. Alla goa gubbar som höll i auktionerna är borta...kanske helt döa eller för gamla. Att vara auktionsutropare är en konstform som ingen verkar driva vidare. De var roliga, snabba, oberäkneliga och oehört uppmärksamma. Jag gillar verkligen auktioner för de är trevliga och roliga och det är skojigt att ropa in en fyndlåda med 99% krafs och helt plötsligt så är det ngn finfint som finns där.
När det gäller jobbet så har jag inte mer än hållit näsan ovanför ytan när det gäller bokföring. Tack gode gud för att momsen är senare i augusti. Så nu måste jag verkligen köra hårt ett par dagar men det är det värt.
Mina kollegor har drivit skutan med bravur och det är skönt att inte känna oro. Nu är det höstuppstart!!! ja ni läste rätt redan nu så funderar jag på höst och jul hahaha...förresten så sattes det upp snöpinnar efter vägen när vi for från stugan...suck.
 
Den här sommaren har våra ungdomar spenderat flera dagar i stugan, trångt ja speciellt när det varit skitväder. Men jag tyckte att det flöt på bra trots tråkigt väder. Sen så är det ju roligt att de tycker om att komma och umgås med oss. Det är det bästa med allt och jag ser fram emot resan då jag verkligen bara kan slappa och driva omkring.
Mellansonen har nu kommit hem och det känns väldigt bra. Men jag tänker minsann sätta tänderna i honom och bara vara. Vi träffs så sällan så jag blir så upptagen att bara se på honom haahha...
 
Idag skall jag på jobbet och även fixa naglarna. Det är längesedan nu, men de är rätt okey...Men alldeles för långa och opraktiska. Sen skulle jag även behöva fara ett varv över hårskallen och klippa lite här och där. Börjar se ut som hästen hårfager i familjen hedenhös. Är det ngn som läser de serierna/sagorna nu för tiden?? Jag tyckte de var roliga och finurliga. Jag har även börjat bjuda lite på tradera igen yippie?!!! dockskåpsgrejer såklart. Har så många ideer men var i hela friden skall jag ha dem??? Skåpen alltså???.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela