myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Dagen A är här....

Publicerad 2013-12-28 08:00:15 i Allmänt,

A står för avresa.....mot stugan. Underbart i hela kroppen, känns det som. Vi har längtat och trängtat sedan i början av september efter att få fara upp. Vi behöver eller mest jag att få fara bort och stänga av. Jag kan slappa och drälla runt men har väldigt svårt att slappna av och bara ta det lungt när jag är hemma. I stugan stängs allt av.....mer eller mindre och stressen brukar rinna av mig som en gås som får vatten på sig.
Vi köpte en ny säng i slutet av sommaren som vi inte har provlegat i än. Nu får vi då hoppas att den är skön och att vi sover gott. Jag var nöjd med den vi hade tidigare, men kära maken fick ont i kroppen hahaha.
Oftast sover jag som en medvetslös när jag är där, så jag har inte haft några problem.
Till nyår så blir det Nordmaling och det ska verkligen bli trevligt. Ett tag såg det ut som om vi skulle måsta ställa in det då vi ville fara till stugan och jag verkligen behöver det. men så löste det sig med vikarier och nu kommer vi kunna göra allt vi vill.
Jag är en människa som har behov av att göra inre "bokslut". Sortera tankar och känslor, förpacka och organisera i huvudet så att säga. Det kommer jag att göra när jag är borta däruppe i skogen i mörka Örträsk.
Men innan vi far så står en arbetsdag på schemat och sen hem och hämta kisse och packa mat så vi är nog inte framme förrän i afton. Ni kan ju tänka er så rått och kallt det kommer att vara innan vi fått igång värmen...huvvaligen.
Jag måste packa kläder och annat innan vi far på jobbet, så egentligen har jag lite bråttom nu hahahhaa
Men om jag inte får möjlighet att skriva så mycket och så ofta här så önskar jag Er alla:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela