myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon alla music lovers...

Publicerad 2013-12-02 07:15:48 i Allmänt,

Så började alltid ett program med en karl som hette Leif smokering Andersson tror jag det var? Fast han sa ju godkväll eller nånting sånt, för det sändes sent på kvällen i radion. Han spelade i alla fall jazz. Inte ngn musikform som jag gillar, men jag gillade hans röst, som var hes och sträv. Det där var dagens första meningslösa fakta.....
 
Men apropå jazz så börjar jag gilla lite Ella Fitzegerald stuk. Lite mysig på ngt vis, men storbandsjazz blir jag galen på men ännu mer när de typ jammar eller spelar lite så där bara hysteriskt skrammlande. Reggae är inte heller ngt för mig, en låt så har man hört alla. Likadant med Beach Boys....ja jag vet att många kan bli upprörda. Men de låter ju likadant, eller musiken rättare sagt.
Just nu är jag väldigt sugen på att fara och lyssna på ngn julkonsert typ Backens manskör. Gillar manskörer bättre än blandade körer eller bara med kvinnor. Missade ju fjolårets konsert med Backens manskör och Brolle, är lite sur fortfarande över det.
Ja så kan det går....hursomhelst så var det en toppeneftermiddag igår. Jag /vi gjorde det som var viktigt och var dit vi måste. Sen efter två så hade vi hopp och lek tid eller rättare sagt jag. Maken hade lite jobb ogjort så medans han gjorde det så pysslade jag och grejade. Åhhh så trevligt jag hade. En liten kort sväng till småprinsarna blev det oxå.Sen åt vi och jag gjorde en sorts nötknäck. Har inte hunnit smaka än, varesig den eller saffransfudgen. Men den smakar säkert bra. Idag blir det en lång dag, men jag hoppas att jag kan fortsätta mitt pysslande i veckan. Håller på med en liten låda....där jag hade tänkt mig ett litet landskap???ja vi får se.....har i alla fall gjort en stubbe som ligger på tork nu. Sen så tovar jag julklappar och mixtrar lite med lera. Som vanligt en sisådär 4 saker samtidigt. På kvällen så såg vi serier bla en ny som heter Breaking Bad...hmmm vi vet inte riktigt än.....vi såg två avsnitt och vi tänker se två till innan vi bestämmer oss om vad vi tycker.
 
Vi myser verkligen när vi har dessa stunder som denna eftermiddag. Det känns ibland som om vi aldrig träffs och hinner prata och mysa.
Ibland så vill jag verkligen tacka vår lyckliga stjärna att vi båda tycker så mycket om att umgås med varandra, att vi tycker så ini bängen om varandra att det är tomt om ngn fattas. Nu skall jag ta tag i dagen och ta en dusch, några koppar kaffe till så är jag redo att ta mig an denna vecka.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela