myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Idag blev det...

Publicerad 2013-12-22 07:33:29 i Allmänt,

Vaddå? undrar ni? Jo jag brukar försöka sitta ner i mörkret hahaha Nä inte så knasigt men nästan och jättenyttigt och skönt. Kokade kaffe och satt med ett ljus tänt vid köksbordet och bara mediterade och lät tankarna gå. Det är mysigt att sitta så där halvmörkt och bara va. Det dummaste är att jag gör det så otroligt sällan.
Men nu känner jag att hjulet saktar ner, men hamstern är inte död hahahaah
Idag så blir det lite av varje, men ingen stress och spring. Skall jobba några timmar och sen bokföra lite grann. har inte gjort kassarapportering sedan vi fick nya kassan??? Så det är väl på dagens prio. Min korg är överfull av papper hahaha.
Det är handlat och grejat och julen kan nu knacka på dörren.
Jag lovade recept och recension på juldrinken. Den var god och annorlunda. Man tar Tropicanas Åppeljuice( Det är viktigt att det är tropicanas) Den värms upp med kanelstänger, tills just innan kokning. Ta en av stängerna och lägg i ett glas och sen juicen och Xante. (Päronkonjak) Fräscht och gott.
 
Vi började se två avsnitt av Orange is the new black....men jag vet inte riktigt om vi skall fortsätta. Jag sa att jag tyckte det var för mkt tjejer och vad skulle kunna hända i fängelset så de kunde ha några säsonger och ändå folk tyckte det var bra....Då tittade min man på mig, förvånat och sa; - Ingalill minns du inte serien Kvinnofängelset? hahhaha då började jag tokskratta för den serien gick väl mer än tio år.ja vi fortsätter några avsnitt till. Jag var ju inte överförjust över Sons of Anarchy heller från början.
I eftermiddag kommer småprinsarna och jag hoppas verkligen att jag är hemma och inte på jobbet. De hade firat lilla julafton igår hos sin Farmor och hade fått öppna julklappar, så de var tydligen väldigt glad över det. Skall blir roligt att höra vad de fått och kanske få sig en liten kram.
Måste absolut påminna er alla om att köra försiktigt och att vara duktig på att säga åt era nära och kära att ni älskar dem. Det är bara nng tid sedan som pojkarnas farmor var med om en otäck olycka och igår så körde sonen av vägen i halkan, Inga skador, men bilen blev bucklig. Men tankarna går och vad hade kunnat hända? Om han hade haft hög fart osv. Men nu glädjs vi åt guds försyn att allt gick bra.
Nu skall jag sluta surra här och istället gå och borsta tänderna och sätta igång diskmaskinen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela