myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lördag

Publicerad 2013-12-21 07:43:47 i Allmänt,

Godmorgon, själv var jag vaken strax efter fem då kisse tyckte att han ville ha lite vatten och sällskap. Vi har ju vattenskål men det är godare ur kran !
Gårdagskvällen var stillsam och jag gjorde inte ett skvatt. Vi såg en film och sen så plötsligt var kl 11 och jag gick och la mig. Jag hade ju varit på bibblan och lånat nya ljudböcker. Lånade bla en bok som är "inpratad" av författarna: Lasse Eriksson och Ronny Eriksson. Helt underbar och vi skrattade igenkännande flera gånger, vi skall ha den i bilen tänkte vi, för det är mysigt att lyssna tillsammans. Vad boken heter? De Norrbottniska satansverserna.

Nu på morgonen har jag städat kylskåpet, så det är fräscht när vi har handlat och fyllt det med julmat. Har även lagt fram de julklappar som är kvar att slås in samt hittat ett recept på en varm juldrink som vi skall prova recension kommer och även recept om det blev gott hahahaha
Idag blir det handling, lite jobb, paketinslag, bokföring :(  lite pyssel, städ av förråd (ja igen..) samt lite trevlig musik. Vi delar ju inte riktigt samma musiksmak heller, jag och kära maken, så jag sitter oftast i köket och diggar, när jag håller på med ngt.
Idag så anländer sonen från Uppsala och jag blir alldeles varm i hjärtat av att jag vet att han finns i kommunen. De kommer att bo ute hos Rebeckas familj i holmsund, då det blir närmast till alla vännerna. 
Nu närmar det sig tiden för att den äldsta sonen ger sig i väg på sin långresa, nja det blir i februari,,,,men jag gruvar och oroas redan nu. Jag kommer att dra en lättnadens suck när han är hemma igen, ngn gång i sommar.
 
Vi fick en inbjudan till gåvo och interiörmässan i januari,som är i Norge. Jag skulle hemskt gärna vilja fara. Men vi måste klura ut priser och färdsätt. Det är billigare att köra, men drygt i januari.....så vi får se. Sen så ska jag kolla vilka som ska dit, skulle vara roligt om det blev många kollegor.
Ja jag kanske har glömt att nämna att vi numera är adliga, eller åtminstone snart. Skall absolut köpa mig en adelstitel. Går att köpa för en rimlig peng, så numera kommer vi att heta: Lord och Lady Firtree Current. Kommer dessutom att svar i telefonen hädanefter: Lady in the house speaking.....
Åh kom just på att jag måste göra en ny namnskylt....till dörren....måste goggla efter ngn lämplig vapensköld oxå........E på jobbet nämnde ngt om en Butler....kan man hyra dem oxå,,,till mina Candle dinner parties....åh jag som skulle sluta med engelskan....fast nu är det ju förnäm herrgårdsengelska det kan ju inte gillas som amerikanska utryck..,..eller...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela