myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Stormen Sven....

Publicerad 2013-12-05 06:56:14 i Allmänt,

Nu pratas det om att stormen Sven är i antågande??? Nej tycker vi kan sätta upp ngn form av vindskydd runt hela västerbotten. Tycker inte om blåst. Har alltid trott på reinkarnation och tänkt att jag kanske är en återfödd skata eller ekorre för min fascination för glitter och att träd och att spara grejer är ett hopplöst fall för mig. Men börjar tro att det kanske är en fluga jag varit???? För hur kul skall det vara att va en fluga i blåst? Du kommer flygandes och tänkt dig rakt fram....men...då blåser det till och helt plötsligt så är du på väg åt helt annat håll. Klart den inte tycker om blåst.
Ja idag är det torsdag och leverans till jobbet. Det är ju ingen stor order, så det blir ganska fort fixat. Men det bästa med dagen är att jag slutar 16 idag och det innebär pyssel ikväll yippie :) :)
Tovade klart en julklapp igår eller nästan ,det skall ha ett band med upphängning oxå. Lägger upp en bild hahaha de som skall få de, läser inte min blogg hahahaha. Så ikväll blir det en till i dova färger tror jag. Sen skall jag nog fixa lite med mitt lilla trollhus . Ni minns den lilla gubben som jag gjorde...det är ju en rumpnisse jag gjorde, så det skall jag fortsätta med och bygga ett litet hus till. Sen lite julkort och sen lite...och sen lite.....jag som ni märker har jag mkt grungor och grejs på gång. Hade jag inte pysslet skulle jag inte orka vara vaken utan bara sova och jobba. Så jag trivs rätt bra just nu. Imorgon kväll så blir jag ju själv då maken skall på galej. Jag har då tänkt mig en papperskväll framför tv tänkte jag. Så det är därför jag med gott samvete förlustar mig själv med kuliga saker.
Nu skall nog lite kläder påtagas och en kopp kaffe drickas och sen så är jag redo för en dag i arbete. Kramisar på er alla.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela