myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Sunday morning

Publicerad 2013-12-01 09:21:35 i Allmänt,

Japp då var snöeländet här :( Är ingen diggare av den.... blir vitt säger folk...ja ett tag ja, sen blir det slask och högar och elände och skottning och elände och snöstorm och elände och ...och...elände
Ja det är bara att härda...förr eller senare försvinner...eländet
Vaknade tidigt av att storkisse petade på mig. Klockan var bara 5.24 och jag ville gärna sova en stund till då vi var uppe sent. Men han stod ut en halvtimme, då placerade han i princip hela sig själv på mitt huve. Gick upp och borjade lägga in lite kassor, tills maken steg upp, lite ofrivilligt. Jag råkade välta ner hela leksakslådan i golvet,när jag skulle hämta en pärm. Ooops...men det är lite trevligare med sällskap. Nu skall vi på butiken och fixa lite och sen en sväng ut till mamma med lite grejer som inte hanns sist. Sen vill jag snarast hem igen för att pyssla....jag dör om jag inte får leka lite.
Måste även sandpappra lite ljustakar som skall ges bort. De kommer att bli fina tycker i alla fall jag. Förhoppningsvis dyker småprinsarna upp oxå, för att hämta deras julkalender som är klar. Vill även sitta i soffan en stund och se på History Channel. Hinner ju aldrig se ngt som jag vill se på tv....jag somnar ju bara. Jag och många med mig är ju lite trött hahaha. Nu hoppas jag att mina planer för jul och nyår går i lås. Vill ju så gärna upp till stugan och får jag ngn som kan jobba, kan vi både fara dit och umgås med vänner på nyår. Det är min förhoppning just nu. Nu dricka en kopp kaffe innan avfärd.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela