myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tiiiiiiiiiiiisdaaaaaaaaaaaaaag

Publicerad 2013-12-10 07:24:39 i Allmänt,

Tisdag och för mig brukar det betyda leveransdag. Så med andra ord kommer det varor och det behövs verkligen, för det ekar tomt i butiken på många hyllor. Roligt men irriterande när jag ser hål, där "pengar" skall vara hahha.
Köpte flera julklappar igår, till min stora förjusning. Känns så skönt när bollen nästan är i mål. Men det blir nog några svängar till.
Jag har ju drömt om en ring som är så sagolikt vacker och kommer från Blondinbellas kollektion. Var och provade och tittade på en igår. Satt som gjuten och var så fin och helt sagolik enligt mig. Men insåg att den är inget för mig...:( tårar...Stenen är som en liten kudde och sitter fast i varje hörn. Det innebär att jag nog skulle måsta vara försiktig???Jag nä det går inte...skulle nog behöva ta av vid disk och grovarbete....nä inte jag. Jag var förnuftig och insåg att det kan inte bli vi två...snyft. Men lite stolt är jag nog att besegrade mitt habegär till denna vackra ring.
För att riktigt hälla salt i mina sår så skapade jag en liten ring av kisses hår. Jag tovade ihop den så den blev riktigt fin...men den går ju inte heller att diska med haahaah
 
Ja hursomhelst så var vi hemma sent igår efter jobb och julklappsletning. Vi sökte bäddset med coola bilder på till pojkarna. Kan säga att så mycket. Barbie, monster high och cars det finns men inga hulkar och andra hårdingar. Vi var på coop vid åttatiden och det var hur mkt folk som helst....Jag tyckte det var mitt i natten hahahaa och både jag och maken ville hem och ligga i soffan och varva ner en stund innan sängen. Men jakten fortsätter, med Hemtex, Åhlens osv.
 
Jag skrev mer på matlistan inför jul och iår blir den mindre än vanligt. Är oftast så less efter två måltider med julmat och det brukar fnnas rester så man kan utfodra ett helt gäng till.
Men inte i år, hade vi tänkt. Vi skall ju till stugan innan nyår och det känns helt sagolikt och det driver oss båda just nu. Tänk så mysigt vi skall ha det. Med en ljudbok och julmust och lite god mat och varandras sällskap. Vi fick även med nyårsfirande vilket glädjer oss båda. Först såg det ut som om vi skulle måsta skippa det men nu fick jag vikarie så nu behöver vi inte välja. Nu blir det att pillra iväg sig till jobbet och inte sitta här och hänga.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela