myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Astrologi

Publicerad 2013-02-18 17:49:54 i Allmänt,

Vi pratade lite stjärntecken som hastigast idag på jobbet jag och en kollega. Jag är väldigt road av sånt, trovärdigheten i horoskop är väl inte så hög. Men jag tycker det är kul. Läser man i lite mer avancerade skrifter om stjärntecken, hus, och accendenter osv som man tittar på när man ställer personliga horoskop. Då kan jag känna igen mig totalt, Jag är våg och är det ända ut i fingerspetsarna både på gott och ont, sen finns det lite stenbock i mig också vilket är den drömmande delen av min personlighet.

När man läser om hur olika stjärntecken passar ihop så passar jag och min man sämst av alla. Egentligen skulle det väl stå spring så långt som möjligt ifrån varandra. Det kan nog stämma då vi inte skulle ha passat ihop för 30 år sedan. Han var inte den typen jag skulle falla för direkt varken utseendemässigt  eller personlighet. Men vi träffades som vuxna och då var vi perfekt för varann. Tror att man efter allt efter man blir vuxen lär känna sig själv och sina behov.Jag behöver hans trygghet och förmåga att tänka efter ett slag. Han är trofast och lojal och sviker en aldrig. Brukar skoja att han är min påle som jag sitter fast i och jag springer iväg i min lina än hit än dit och återvänder, luktar lite och sen iväg igen.
 
När jag frågar honom vad jag ger honom så säger han energi och mod och att han får känna att han lever. Han är kräfta och familjen och de sina är viktigt för honom. Han är väldigt smart medan jag är mer streetsmart. Men som sagt nu behöver vi varann för att utvecklas och må gott.

Kommentarer

Postat av: Magnus

Publicerad 2013-02-19 19:13:06

Det var fin skrivet.

Svar: Hejsan va roligt att du är här. Att blogga är faktiskt riktigt trevligt och terapeutiskt även om det blir mest tjoller.
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela