myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Vilken bra dag idag...

Publicerad 2013-02-22 20:09:37 i Allmänt,

Vilken bra dag det var idag. Sov återigen gott med mitt "nygamla" täcke. Jag har fått skratta flera gånger idag både med och åt mina fina arbetskamrater. Vi var så tajmade idag och vi var awesome i kassan. Har även hunnit vara och titta på en soffa på comfort. Vi har varit runt och tittat på en ny soffa då den vi har nu känns mörk och vi istället kommer försöka pressa in den i stugan.Men det var bara på comfort som vi hittade den typ vi ville ha och som rymdes i vår lilla lägenhet. Ibland är vi ju rätt många hemma. Men min bättre hälft tyckte att vi skulle strunta i vad som är praktiskt och bara titta på vad vi vill ha och hur vi vill ha det.
 
Idag så har vi en typ av hörnsoffa med öppet slut om ni förstår vad jag menar? och en fåtölj. Men oftast så sitter/ ligger vi i ett hörn i soffan tillsammans och trängs under en filt ( Är klockan dessutom över nio så snarkar jag på kudden i hans knä)Oftast med en eller två kissar ovanpå oss.
Nu blir det istället en typ av soffa som blir som ett u med öppna avslut på bägge sidorna typ divaner?? Tyget blir ljusgrått och vi valde oxå ett nytt bord. Lite Luluvarning (Hon med läpparna i Äntligen hemma och som jag tycker är dryg) då vi tyckte att ett brickbord skulle bli snyggt. I silver och svarta ben i smide. Vi har i princip bestämt oss och leverans skulle då bli v 12 eller 13. Kommer att bli så fint ,skulle bara ha gjort om fondväggen oxå.Vi får väl språkas om det i helgen. Nu skall jag gå och ta lite glass och mysa ihop i soffan kommer nog att försöka se Skavlan ikväll..

Kommentarer

Postat av: Elena

Publicerad 2013-02-22 21:15:21

Jag håller med, vi var tajmade idag! :) Det kändes nästan som en lördag! Ha en bra helg!

Postat av: farmor2010

Publicerad 2013-02-22 21:51:51

En till som instämmer ang dagen!
Vi var otroligt samspelta idag.....inget vimsande idag inte;-)
Skönt med helg men det är en ynnest att ha ett så inspirerande och kul jobb att gå till på måndag morgon!
Underbart att inte behöva ha en klump i magen på söndag kväll:-)
Ha det gött!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela