myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Check...

Publicerad 2013-07-11 07:07:58 i Allmänt,

Oj så mycket som blev gjort och är klart....Avstämmningen som jag trodde skulle ta lång tid gick i ett nafs då jag hittade felet på en gång, så då gick resten i raketfart. Så momsen är klar, och hann efter jobbet på staden och byta grejer, gå på bibblan, köpa lite stuffs, fixa presenter till alla events som händer nu framledes. Blev klart allt inför resan till Turkiet och det var en stor oro om hur det skulle gå. En av de som skulle följa kunde inte och avbokning gäller ju som bekant bara med läkarintyg. Shit pommes frites vad göres då betala en biljett som inte utnyttjas??!!!. Jo det blev bättre än innan för nu följer sonens flickvän med yippie säger jag. Inte bara för att det löste sig utan för att det skall bli så kul att få rå om henne oxå.
 
På jobbet är det ojämt, en stund så är det folktomt sen dräller det in 15 st som alla vill ha hjälp. Så höll det på hela dagen igår.Hade tänkt röja i packrummet så det är hyfsat innan jag far på ledighet, Men inte en chans.Tur att det lugnade ned sig när jag slutade. Men det skall bli skönt att få ledigt, några dagar. Nu har jag läst smhi och vädret är väl inte det bästa nästa vecka. Men jag har svårt att inte vara lite nöjd med det. Det är mest synd om barnbarnen som jag önskar all sol i världen åt.
Nästa helg så jobbar jag och Dan skall sköta våra barnbarn själv. Tur är det att jag är ju inte borta så länge och han har ju skött barn tidigare så det kommer att gå finfint. Pojkarna är det väl ingen fara med utan det är lillan som är mest spännande. Men jag hyser ingen oro då hon inte sitter i sjön så att säga....och jag är faktisk lite avundsjuk att han får mertid med dem.
Ikväll så skall vi packa och slänga lite kartong och jag skall fara och handla. På fredag blir det städning och på lördag jobb och bröllop. Så på söndag hoppas jag att vi kommer iväg tidigt. Nu biter lillkisse i mina tår så nu måste jag sluta och ägna mig åt honom en stund. Vi höres...

Kommentarer

Postat av: Elena

Publicerad 2013-07-11 22:57:27

Vet du vad. Ni är så fina människor du och Dan. Mitt i allt ni har att göra, tar ni tid och kommer med presenter! Tråkigt att vi missa er bara!

Svar: Jamen det var ju en av de viktigaste punkterna på min lista.........Tack för bilderna, kommer att titta på dem och se er framför mig på lördag. Jag kan inte med ord säga hur glad jag är för din skull och Alex. Att dessutom få bära en klänning som är sydd av guds små änglar då kan det inte bli fel.
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela