myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Känner mig jäktad....men kan inte springa

Publicerad 2013-07-10 07:12:57 i Allmänt,

Ja det känns som om jag lätt kunde pressa in en dag till den här veckan. Skall på bröllop på lördag och har fortfarande inte fixat ngt kort, några kläder eller present....Dessutom så far vi på söndag upp till stugan. Momsen är visserligen påbörjad och kan bli klar ikväll???men avstämmningen måste stämma och gör den det?...nnneeeeeeeeeeejjjjjjjj!!!!!
Så min kväll är bokad.
Måste packa inför stugan, städa, handla  torrvaror(nu kommer bakslaget från förra veckan när jag inte gjorde bort handlingen..) alla jäkla sladdar till apparater så jag kan betala och sköta bokföring från stugan. Måste till bibblan och fixa böcker, byta en tröja, städa hemma, ooppps köpa kattsand, skulle behöva lite broderigarn, plocka ögonbrynen, Fixa presenter, då vi har flera uppvaktningar nu i veckan. Maken fyller år och vill kanske ha ngt oxå??? Och jag glömde en sak....jag ska jobba oxå haahha
 
Jag ber på mina bara knän att jag kan få vara ledig några dagar i alla fall. Flera av barnen och barnbarnen kommer tilll stugan och jag vill verkligen umgås med dem och bara hänga och slappa. Får jag det så skulle jag bli mer än nöjd.
Jag erkänner att jag känner mig trött och stirrig. Ni vet den där känslan av att ni har svårt att fokusera blicken om ni står och pratar med ngn. Jobbet är ju ingen match utan det är så mkt annat att tänka på och som händer. jag är ju en grubblare om dock en väldigt positiv sådan men grubblare likt förbaskat. På ngt konstigt vis så distanseras tankarna när jag är i stugan. Sover väldigt mycket däruppe och tar tupplurar lite då och då. Men min hjärna behöver vila ofta annars blir det inge bra. Antar att det beror på att jag varit utbränd??? För rjag var en hejare på sjutusen saker samtidigt. Nu tar allt evigheter och mycket glöms och tre ärenden på en dag är ett ärende för mycket. Ja halledudingen vad förvirrad jag kan känna mig. I ärlighetens namn har jag funderat på Alzheimers då vi har det i släkten. Men jag förstår ju att det är kroppen och knoppens sätt att visa att nu räcker det!
Nä nu måste jag bege mig ut i den stora världen...dvs ta mig till jobbet haahhha
 

Kommentarer

Postat av: Elena

Publicerad 2013-07-10 23:52:59

Ta ett djupt andetag och håll...och andas uuuuut. Fokusera! Kram

Svar: hahha du är inte kvalificerad antar jag att säga att jag skall andas ut....För du om ngn är väl stressad just nu hahahah med all mat och sista grejset. Men resultatet kommer att bli underbart <3
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela