myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Konstig känsla...

Publicerad 2013-07-01 07:06:04 i Allmänt,

Vi har ju varit i stugan i helgen och på lördagskväll så var det ett hiskeligt liv ute. Jag gick ut och då satt ena lillkissen på taket och funderade på hur han skulle komma ner. Sen kommer Storkisse och den andra lilla springandes ,skrikandes och efter en annan kisse som skrek ännu värre. De vrålade och skrek och bonkade under stugan så att Dan kom ut och frågade:-Vad händer? Ja lillkisse sprang och gömde sig så det var bara storkissen och den andra som förde ett hemskans oväsen.
Maken fick senare migrän och gick och la sig och jag tänkte vänta på kissen. Men kl 00 orkade jag inte mer utan gick och la mig med öppet fönster så han kunde gå in. Men ingen kisse kom och vi gick runt runt och lockade och småkissarna undrade nog vad vi gjorde. Jag var så orolig och vet ju att djur ofta går undan om de är skadade. Men vi vet samtidigt att katter klarar det mesta. Så på eftermiddagen så beslöt vi oss att fara hem och lämna kisse......inte kul...men vad gör man
 
Vi till våra grannar att hålla ögonen öppna och kolla matskålen och fylla på vid behov. Jag bäddade på altanen, för där tycker han om att ligga och det är ju tak så han kan värma sig och hålla sig torr om han kommer tillbaka. En gång var han borta i 3 1/2 vecka!!!!!
Tur är att dottern skall upp på onsdag till stugan och egentligen är det hennes kisse så då är det hennes ansvar... Nä skojar bara, skall villigt erkänna att oron gnager. Sen så är det otroligt tomt här hemma utan storkisse.
Vi ska ju inte upp förrän om två veckor.....ja kära värld hur ska detta gå....
 
Jag har svårt att låta bli och fundera på om han är skadad.....den andra kissen var ju en hona och våran en kastrerad hane som inte är liten och klen direkt. Men han är inte så modig och tuff....kan hoppa rakt upp om en kvist ramlar ner från ett träd hahaha...Men vi har sett hur han jagar bort kissar själv så ...han kan nog vara en otäcking om han vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela