myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ändrade planer...

Publicerad 2013-06-15 08:23:15 i Allmänt,

Det blir jobb idag....tydligen hade min vikarie meddelat att han inte kunde jobba idag, men det hade inte gått fram till mig.....suck. Men det är ok ändå, maken far själv till stugan idag och så kanske vi träffs i afton. Igår så såg vi Les Miserables, som är en musical från romanen Samhällets olycksbarn av Victor Hugo. Den var låååång och inte säeskilt bra, men som sagt en del filmer bör man se. Det var vackert filmad och miljöerna fantastiska. Sen så var det ju hmmm..intressant att se Russel Crowe och Hugh Jackman sjunga.....Men det var en sak som imponerade och det var Ann Hathaway (osäker på stavning). Hon sjöng en sång i en lång tagning som säkert krävde hela hennes skådespelartalang. Hon var fenomenal att spegla sången genom sina ögon och mimik och var inte rädd för att se för djävlig ut...ursäkta utrycket. Imponerande och jag måste säga att hon är en duktig kvinna på sitt jobb.
 
Har staplat ...ja ni läste rätt staplat allt pappersjobb, så att det är bara att hugga in och börja beta av eländet. Som ni vet så har jag under hela våren varit lite fundersam över framtiden. Vad vill jag? vad kan jag? vad orkar jag? osv. Nu står detta i jag form men naturligtvis så är vi ju två som är inblandade. Är fortfarande i process och vissa tankar har jag lagt i lådor och får fundera mer på till hösten. Har i alla fall konstaterat en hel del och kan nog säga att jag är trött på att fundera.....på jobbet. Missförstå mig inte för jag tycker om att jobba och jag tycker om mitt jobb. Men oro och allt som medför är mindre avkopplande hahaha om ni förstår vad jag menar.
Men jag får luta mig bakåt och fundera lite till så brukar det oftast lösa sig. Sen så skall jag ner till ett möte i augusti som kan förändra saker och ting. Eller det kommer att förändra, det är jag säker på. Men hur? det vet nog bara stjärnorna.
I fantasin så blir det så här...kanske....
Jag får ett lån till skitbra ränta, flyttar butiken mer centralt, får en delägare (silent partner hahahah) som tar hand om ekonomi, lön och allt det där pissiga,,(kommer att bli svårt med den peppningen..) vilket skulle innebära att jag jobbar heltid bara med praktiskt jobb. Behöver inte bry mig  ett skit om att påsar håller på att ta slut, att kassaavtalet måste skrivas om , moms ska hit eller dit, att skattekontot är ok, hur mkt kommer redovisningen att kosta?att babsen måste flyttas eller det mest fåniga? Var i kassan skall 200 sedlarna ligga ?hahhahahha fåniga tankar
 
Nä nu skiter jag i detta just nu och går och dricker kaffe...säkert min sjätte kopp så här långt.....dricker mkt kaffe på morgonen, vilket innebär mkt spring på klosetten....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela