myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Väderprognoser??? WtF....

Publicerad 2013-06-18 06:53:26 i Allmänt,

Har gjort en spaning. Väderprognoserna är sämre än förr....ja så upplkever då jag det. Ena stället säger mulet, det andra halvklart och det tredje kan höja insatsen med sol?!?. Fattar ingenting av prognoserna nu för tiden....Kan det bero på att det finns fler vädersajter och alla vill övertrumfa varandra? Vilken slogan- Vårt väder är bättre än de andras? eller?
Jag tillhör den utdöda människoarten som har arbetskläder dvs såna som förhoppningsvis är hela och rena hahah. Nä vad jag menar är att jag brukar byta om när jag kommer hem från jobbet, då brukar jag slinka ner i en tjusig neglige eller ngt annat elegant....nä skojar bara det blir väl ngn bekväm joggingbralla. Det innebär att jag brukar oftast titta på väderkartan ,så jag vet om jag skall ha lång eller kortbralla, kofta eller linne. Igår så stod det att det skulle vara mulet och eventuellt lite regn. Hela min planering har spruckit.
Nä jag bara skojar lite grann så planerande är inte jag, brukar oftast titta ut och sen klä mig. Men vad jag vill ha sagt är att det finns så många prognoser så jag blir bara less och tar det lätta sättet och kikar ut och sen blir det som det blir.
Men när barnen var små så la jag alltid fram morgondagens kläder åt dem. Ibland saknar jag den tiden då man hade dem närmare. Detta är helt otroligt, då jag aldrig trodde att jag skulle göra det. Men separationsångesten när de skulle börja flytta gick riktigt bra. Vi hade ju skaffat vår hund då och jag tror han blev mitt surrogat.
För övrigt så har jag en del ärenden, och sen jobb och sen järnet hem och styrelsemöte. Ikväll ska det diskuteras stora frågor, så det kommer nog att bli höga vågor. Ja speciellt från ett håll....rapport kommer. Fast å andra sidan blir jag väl totalnonchad då jag är kvinna och ingenting att fästa sig vid och ännu mindre mina åsikter.....
Nu vill jag att ni nynnar melodin från Indiana Jones och ser mig svänga med hatten och dundra fram med mina åsikter och dänga handen i bordet. Jag skall för att få mod och kraft mot denna varelse nynna den låten i huvudet........ over and out...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela