myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Disk...trasor!!!

Publicerad 2013-03-07 08:33:11 i Allmänt,

Pratade med en arbetskompis igår som snabbast. Tror vi kan prata mer om våra olika hangups en hel dag faktiskt. Men igår så partade vi om disktrasor!!! Hon tyckte nämligen att min förträffliga disktrasa som är gjord av ngt speciellt tyg som är superduperbra är äcklig hahahaha. Denna trasa är den enda jag använder pga att jag tycker att vanliga trasor börjar lukta så fort. Men hon tyckte då att de är ju full med bakterier och trasor bör slängas bort fort. Ja ur den synvinkeln med bakterier så har hon helt rätt. Men kan stoltsera med att det "tänket" har inte jag hahahah Äntligen en sak som jag bara "tänker" bort. Men jag känner flera i min omgivning som får stora skälvan av disktrasor hahahaha..
 
Hemma kör jag den i diskmaskinen lite då och då. Men jag älskar min trasa. Men är rätt noga med hur den används. Den får inte torkas i barnansikten huvva!!! eller dammtorkas med eller torka av spill på golv osv. Då har jag speciella trasor eller papper..länge leve Torky. Diskborstar däremot tycker jag är läskiga om de ser ofräscha ut. Hemma har det ofta hänt att regelrätta bråk inträffat när jag upptäckt att diskborsten används till stekpannor !!!!
 Sen måste de passa i handen på ett bra sätt oxå, vilket gör att många olika fina modeller går bort då de har "fel" handtag. Men de har jag istället som prydnad för de är fina.
 
När det kommer till disk så tycker jag om att diska och var länge motståndare till maskin. Jag diskar aldrig annat än bestick,tallrikar och glas och matlådor. Återigen en trätoämne när maken lagt in durkslag och pannor ajabaja...
 Sen vill jag att disken skall sköljas av innan den ställs in. Ja som ni ser så kan detta bli en hel uppsats.
En mig närstående person (du vet vem du är..hahaha) kan ha disk och smutsig spis utan att det bekommer personen specielllt mkt. I mig så kliar det när jag ser det och vill gärna kasta mig över det. Nu är det inte pga att jag tycker att det värsta är att det ser ut så utan för att det blir så fint när jag fått röja av och jag blir så nöjd när jag ser resultatet.
Men nu skall ni inte tro att jag har det fint hemma jämt nädu... här kan det minsann se ut som en bomb har briserat. Kan bero på att jag är den stökigaste städfian som finns. I en liten lgh blir det ofta stökigt särskilt med tre håriga katter!!!. Lägg till en person som alltid håller på med ngt och kaoset är ett faktum. Vi städar ca 1-2 ggr iveckan och då är det grisigt här hemma. Jag byter alltid om när jag kommer hem och kläder läggs på hög. Jag vill ju inte hänga in använda kläder i garderoben men de är ju heller inte smutsiga så de skall tvättas. Skulle behövt en speciell garderob för dessa kläder, men det verkar ju snurrigt.
Sen är det ju ett lite problem att skall jag sitta ner och jobba med papperen så måste det vara hyfsat städat här hemma. Annars har jag svårt att slappna av och koncentrera mig och det blir ofta fel och jag får göra om, Så knäppt egentligen. Men nu skall jag vara ledig en dag i veckan så jag kan skotta bort allt dagen innan och sitta ner och göra bort allt tråkgöra på en gång, kommer att bli underbart. Nä nu skall jag sluta tjattra och ta tag i jobbet. Men vi hörs vid lunch hahahaha

Kommentarer

Postat av: Elin Adolfsson

Publicerad 2013-03-07 19:23:10

Jag är en sådan som mögar med disktrasor och tycker att det är extremt motbjudande, även sprillans nya så fort de blivit en gnutta blöta. Höhö.

Svar: Se där en till...själv är jag inte så brydd över just trasor men ni är många. Kanske skulle vi starta en liten självhjälpsgrupp där ni får umgås med trasor på ett avslappnat sätt... nä jag skall inte retas när jag oxå har så många andra hangups...kramis på dig..
myma.blogg.se

Postat av: Elin Adolfsson

Publicerad 2013-03-08 19:51:48

Haha. En sådan självhjälpsgrupp vore nog vettig! Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela