myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Vad hände???

Publicerad 2013-03-10 11:16:17 i Allmänt,

Jag vaknade kl 10 !!!!!!! av att telefonen ringde. Har minnesbilder av att en av kissarna bet mig upprepade gånger i benen. Han gör så när han tycker jag ska gå upp. Men jag sov så gott. Skulle ju vara barnvakt åt lilla Milou idag men det behövdes inte då de fick ändrade planer.
Gårdagskvällen var superrolig och trevlig, vi åt och drack som kungar och spelade spelet :Ryktet går. Där man får ett ord och sen skickar man vidare en bild eller ett ord som nästa ska gissa på. Jättekul var det och vi spelade säkert 5 timmar.
Maten var som sagt fantastisk, och vi är ruggigt bortskämda med vänner som är duktiga på att laga mat.
Igår fick vi först tre olika smaskiga förätter, salta ostpinnar, 2 olika krustader med fyllning och en smördegbotten med tapenade, chevre och grillad paprika...smaskens....sen oxfile med potatistårta, kantareller i whiskeysås, gele och kapris + grönsallad. Fatta hur gott det var???? Såsen var himmelsk, jag är ju ingen whiskeyälskare och det smakade inte det vara så gott.
På vägen hem sa maken: jag skulle kunna dricka den såsen till middag!!! och det är bara att hålla med.
Till efterätt så blev det Physalis, kiwi och Key lime paj. Den var inte att leka med, inte heller den Gin och tonic som jag fick. Ni kan ju förstå kraften när han som blanda sa: du får inte så mkt tonic för det är så dyrt hahahaha.
En underbar kväll med goda vänner....
Ps Jag mår bra, trots alla goda drycker ahahahah
 
Slänger in en bild på Oxfile,bara för att det är så gott...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela