myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Väskor- de är mitt liv de sä.....

Publicerad 2013-03-10 14:40:00 i Allmänt,

Jag gillar verkligen väskor...Men har med åren insett att de måste ha en speciell form. De får liksom inte "pösa" ihop för då jag har så mkt krafs i väskan och skall leta ngt så far jag runt med handen runt,runt och runt, det ser ut som jag vispar smet eller rör runt i en gryta. Torktumlarbeteende säger jag då jag ser när andra söker sin börs eller nycklar osv. Nä min livserfarenhet har i alla fall lärt mig att de skall vara fasta och man skall kunna titta rakt ner i väskan och snabbt få en uppfattning om innehållet. Plånbocker tycker jag oxå om men köper inte flera stycken utan har dem i alla fall ngt år. men titta på dem och väskor gillar jag.
Igår så var vi ju bortbjuden till en som verkligen tycker om skor. det är många kvinnor som gör det och jag fattar inte det. Jag missmatchar det oerhört har jag förstått. Jag är mycket för bekvämlighet, men sånt går en skoälskare förbi. Är skon snygg så biter man i det sura äpplet och bär dem med stolthet.
Men igår så blev jag grymt imponerad, värdinnan var inte bara skoälskare hon var en ordningsam skoälskare och jag blev grymt avundsjuk. Inte på skorna men på hennes ordning och passion. Jag som är en slarvmaja kan bara buga....
Hon hade kvar dem i sina kartonger staplade på varann, sen hade hon tagit bilder på dem och satt på kartongerna så hon såg vilken sko som var i.....Wow vilken kvinna.
Jag var förstummad och imponerad tills.....jag såg den......en mörkröd väska som låg där lite utmanande och sa kolla in mig...
Skorna och ordningen var glömd och det fanns bara jag och den röda väskan kvar i hela universum. Vi närmade oss varann för att liksom känna, om det stämde...och det gjorde det. Jag öppnade och bara såg ner och det var ett sådant fint möte. Insidan var oxå röd, med fina fack, stadig och bra.
 
Värdinnan såg vårt möte och insåg att det bara fanns vi två och hon tyckte att jag skulle få den....Underbara kvinna om jag någonsin hittar en sko du vill ha så skall jag finna den åt dig.
 
RÖDA VÄSKOR <3<3<3<3<3<3<3<3

Kommentarer

Postat av: Farmor 2010

Publicerad 2013-03-10 18:13:26

Ja du Ingalill.....:):):)
Ser fram emot mötet med den röda!
P.S Ooooops fejksilvret tog över nästan hela min helg :):):):) Du ska få se imorrn!

Svar: Jag har lovat minst tre kunder att vi skall lägga upp bilder på FB på din tavla. det måste vi fixa. Tar med mig kameran till jobbet. kramis
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela