myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Det vänder..

Publicerad 2013-05-31 07:44:51 i Allmänt,

Ja äntligen vänder detta. Vaknar och känner att det finns hopp om att jag kan vara med i morgon på städdagen. Det är ju typiskt att när man måste göra ngt då ska man bli som ett urskitet pärmos. Men idag är jag så här långt feberfri och betydligt piggare. Men nu gäller det att ta det lite lugnt så att det inte brakar. Jag skulle ju inhandla massa blommor till planteringarna på gården. Men det är inte ens lönt att tänka på att fara. Dan blev väl inte helt förtjust i tanken att fara och köpa. Han är helt övertygad om att de blommor jag beställt inte kommer att finnas och att han måste köpa "själv" - Och du vet ju att det alltid blir fel då? brukar han säga när han får uppdrag på detta vis.
 
Middagen igår blev hämtpizza, då jag inte kände ngn smak så tyckte jag att det var onödigt med massa "fyllning" så jag tog en Margarita- som är bara ost! Ja vad ska man säga...bukfylla...tog i alla fall hela kvällen för mig att äta och det finns en liten bit till lunch oxå.
Kissarna verkar urtråkade för nu leker de att de är rädd för varann?? Det går ut på att de smyger fram runt hörnen och när de ser varann så hoppar de rakt upp och springer för livet och sen börjar de om....bara byter deltagare.
 
Skall försöka påbörja momsen idag, så är det inte så  mkt sen. Är ju en rastlös människa, men just nu är ju inte orken på topp så jag kommer nog bara vara och rafsa lite här och krafsa lite där idag. Börjar dock bli lite sugen på kaffe så, livsgnistan är åter. En sådan där latte kanske....

Kommentarer

Postat av: als

Publicerad 2013-06-03 20:20:58

Mysigt med katter som busar :):)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela