myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

hemma...

Publicerad 2013-05-12 18:23:54 i Allmänt,

Nu är vi hemma. Egentligen tänkte vi ju stanna tills i morgon och åka hem på förmiddagen men.....Igår ringde revisorn och ville ha lite mer papper så vi fick avsluta och åka hem. men vi har haft det bra. Slängt ut kaminen och målat och tapetserat lite grann. Det är tur att stugan är så liten, för det blev tre varv med färg innan vi var nöjda. Men det blev så fint. Dan sa att det såg ut som Äntligen hemma har varit här, det var väl ett bra betyg?
Vi har ätit gott i flera dagar och trots dåligt väder så har det varit skönt.
 
Sen blev det ju ännu trevligare när dotterns förening var till SM i Nyköping och de tävlande lagen kom hem med fina placeringar. Är så glad för hennes skull, då jag vet att hon har lagt ner allt tid och energi på program och upplägg, energi som inte alltid har funnits utan fått tas från den glädje hon känner för sporten.Ja ett stort grattis till CFA till både tränare och utövare.
 
Är nu ganska trött och det kommer nog att bli tidig kväll, skall bara göra klart resten av de efterfrågade rapporterna.
Frisk luft är faktiskt tröttande, vilket maken kan intyga, Medan jag sitt inne och gjorde sommarschemat så krattade han hela tomten och gjorde sommarfint på altanerna. Så han kommer nog att sova gott. Glömde min kudde hemma så jag ser fram emot att få lägga mig ikväll, visst är det väldigt höga vuxenpoäng om man släpar kudde med sig när man far någonstans? Men sover helt enkelt så mkt bättre med min favvokudde...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela