myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Jamen då var det ju tisdag..igen

Publicerad 2013-05-22 07:22:17 i Allmänt,

Tjolahopp vad veckorna går och jag måste erkänna att jag har inte tagit mig tid att njuta av en långprommis än. Den här tiden är det ju bäst. Det luktar så gott, lite unket på ngt vis och ändå så fräscht. Gårdagen var kanon, jag var på jobbet och sen for jag och gjorde lite ärenden, och handla, fick ett efterlängtat paket, röjde i förrådet, pysslade en liten stund, pärmade lite papper, fixa middag och sen så hjälptes vi åt med att raka kisse. Han var så fantastiskt duktig, han är ju rädd för allt som låter och springer halvt ihjäl sig även om Dan rakar sig hahaha stabil kisse..
Vi hade ju en liten och nu menar jag en liten trimmer tidigare som vi provat och det gick bra, förvånasvärt faktiskt. Så jag var rädd att det skulle bli lite vanskligt och våldsamt när vi skulle raka.
 
Men inte ett dugg, han var så fantastiskt lugn. Vi hade hyrt på Djurmagasinet ett klippare och det var som om han förstod att det skulle bli bra om vi bara fick ta bort gammpälsen. Nu ser han ut som ett Lejon som nyätit med magen som är så trind. Eller egentligen så blev vi väldigt förvånad, för han var inte så rund som vi befarat. Skall ta en bild så får ni se.
Blev en sen kväll för mig igår oxå då jag ville pyssla lite oxå. Fick klart lite sängkläder till pigans rum, så nu får hon sova gott. Nu på morgonen så har jag målat lister och gjort ordning en vägg. Numera kan ni kalla mig för Ingalill Timell hahahah Martins okända syster..hahahaha
Förresten är det ngn mer än jag som brukar vakna och frysa så mkt att ni inte ens kan röra er och ta på er täcket? Det var så värmt i förrgår natt, och ändå så har vi fönstret öppet. Jag bestämde mig därför att bara ha ett lakan. Men jag vaknade två gånger inatt och frös så ini bängen att jag inte ens kunde sträcka mig ner på golvet och ta täcket. Antar att jag gick ini ngn form av förfrysningstadie och somnade om. Ikväll så ska vi går ut och äta, det är ju inte ofta så det skall bli trevligt. Förhoppningsvis så slinker ett glas vin ned oxå. Känns som om det skall bli en bra dag. Apropå det så har jag en vän på Facebook som alltid skriver nästan varje dag ett glatt inlägg. Att solen lyser, eller att middagen blev så god eller ngt annat trevligt. Några rader och inte flåshurtigt utan bara trivsamt och det är så trevligt att läsa varje morgon. Till skillnad från alla gnällspikar som verkar tro att det är mest synd om dem ,,,,
 
Så här trodde jag att Kisse skulle se ut under tiden vi klippte ,men han tom kurrade ibland...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela