myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndag och helgfri vecka?

Publicerad 2013-05-13 07:07:19 i Allmänt,

Ja hur ska det nu gå? Jobba hela veckan? Hujedamej känns jobbigt..Närå ingen fara, mina veckor går lika fort som alla andras. Det är ju nu som det är bäst. Sommaren lurar runt hörnet och vi har de fina dagarna framför oss. Nu vaknar alla träd och blommor och fåglarna håller allvarligt på att kvittra ihjäl sig. Inga hemska mygg eller andra flygfän som bits har kommit och det doftar jord. Har lovat mig själv att njuta av detta en stund varje dag. Jag har tidigare varit väldigt okänslig för vädret, men nu för tiden så inser jag att det är blåst som jag avskyr mest inom väderkategorin. Det kan vara mulet det är helt ok, bara det inte blåser. Det är få gånger blåst har varit skönt ,men jag minns en gång och det var underbart.
 
Vi hade sovit över hos några goda vänner i deras sommarstuga nere i nordmalingstrakten. Jag vaknade tidigt och tänkte gå ner till vattnet. Tittade ut och solen lyste. De bor alldeles vid havet så det är bara några steg ner till vattnet. När jag kom ner så är det en ganska frisk vind...men den var så varm!!! Helt underbart, det kändes som att stå i ett gigantiskt torkskåp, en helt fantastisk upplevelse. Jag bara njöt och jag måste erkänna att det föll en tår. För det var magiska minuter där nere vid havet. Har aldrig förr eller senare varit med om det. Men antar att all värme från sydamerika hade liksom gleggat ihop i en vind som nu drog fram över världen. Att jag stod mitt i den kan jag bara tacka alla gudar för.
Ja åter till ordningen, idag blir det jobb och det kommer nog att bli bra det med. Veckan som kommer innehåller lite av varje. Tänkte försöka få in en träff med lilla Milou och hennes mamma, styrelsemöte på tisdag och kanske ett besök hos äldsta sonen. Hade tänkt hjälpa honom med vårstädningen. Detta är faktiskt ngt som jag själv vill göra och inget som han förväntar sig. Men jag tycker att det känns bra, för det är inte så mkt jag kan hjälpa honom med då han är så driftig själv. Men gardiner och den mjuka sidan är inte hans grej hahahaha
Ha en skön måndagsmorgon..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela