myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Prinsessan på ärten

Publicerad 2013-05-06 07:48:19 i Allmänt,

Har nu tagit en liten paus. Igår så skulle jag ju lämna in lite papper i en brevlåda. Men brevlådan var för liten...så jag ska dit idag. Sen ska det ringas lite samtal och göras kundfakturor. måste nog iväg till revisorn oxå.....
Jag har sovit dåligt på morgonsidan, från 02,15 har jag vaknat stup i kvarten. Jag har bla drömt om brandfiltar!!! och hur man kan få dem att se bättre ut. Sen om hur all plast strålar....Har läst en blogg där hon skriver om flamskyddsmedel i möbler och farliga plaster. Det har nog påverkat mig mer än man kan vilja om man vill ha en god natts sömn.
 
Tur att jag har lätt för att somna om i alla fall nattetid, men jag gav upp halv sex och började istället med att stämma av banklistorna, tillsammans med kaffe och en väldigt gosig kisse. Kissen hade dessutom hunnit vara ute så nu är det små tassavtryck över alla listor.
Måste införskaffa lite frimärken oxå eller så där 40 st hahaha. Det är ganska dyrt att skicka ut fakturor. Men jag är lite busig och brukar "sampacka" flera i ett kuvert. Vet att många administratörer inte gillar det men det struntar jag i för istället för 18:- blir det 6:- kr. Skickar man mkt så drar det iväg fort.
 
Måste även erkänna att jag sitter vid bordet i vardagsrummet och jobbar. Det är papper överallt, i soffan,på stolar och tom i fönstren haahaa. Anledningen är att jag kan inte få arbetsro i köket för där står ju dockhuset haaha vill ju hellre pyssla med det. Men jag måste få bokslutet klart och avstämmning och fakturor. Har ju som ni vet inte varit så ivrig på den fronten. Sen så är det ju helg snart och då ska vi till stugan och där är det svårt med uppkoppling.
Men att ta en heldag då och då ger mer än att dutta lite varje kväll.
Nä nu börjar jag slappa till, hade sagt att jag skulle hinna banklistorna innan jag fick äta frukost...suck..
Men jag har då trevligt sällskap och är trygg med att tjejerna styr upp butiken.

Kommentarer

Postat av: Elena

Publicerad 2013-05-06 12:32:00

Här går det bara fint! Äter lunch nu. Jag tog fasta på det du sa om att man borde ta tillvara på tiden när det är lugnt. Så jag städade och sorterade lite i packrummet!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela