myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tidig morgon

Publicerad 2013-05-08 05:44:51 i Allmänt,

Nu har jag skjutsat dottern med dotter till bussen och kommit hem och läst tidningen och druckit dagens första kopp kaffe. Hon skall till Nyköping och tävla med sina lag i Cheerleading. När jag kom dit så vaknade lillan och avfyrade ett stort leende, det gjorde min dag. Oftast är hon lite avvaktande innan hon är så glad. Skall som kolla var mamma är och att allt är bra, men nu fick jag två stora leenden på en gång. Ja nu skall man vara lite spänd några dagar igen hahha konstigt med att vara mamma. Man är som lite orolig om barnen reser iväg eller skall göra ngt annat. Jag är inte en mamma som ringer ofta till barnen, men som tänker på dem varje dag lite då och då. Detta gäller även mina 3 andra barn som jag inte fött själv. Konstigt på ngt vis, för jag för ngn form av dialog med dem i huvudet hahahaa. Med risken att låta helt galen så kan jag försöka förklara lite grann.
 
Ta min mellanson som nu skriver uppsats, funderar på varför han jobbar mest på natten, äter han ordentligt. Hur går det med dem bägge,?man blir ju rätt inne i en bubbla när man jobbar med uppsats.Hinner de med att göra ngt trevligt? Hur har han det med t-shirts? Åldsta sonen har behov att att pyssla med ngt eller ha ngt projekt på gång. Väldigt likt mamma hahaha. Ja vad ska han hitta på, funderar på olika tips. Han tycker ju om att bygga, varför inte en husbåt?
Ja så här studsar tankarna runt. Blir ju sällan ngt annat än tankar. Vad jag vill ha sagt är att jag kommer nog alltid att först och främst vara mamma. Ständigt lite orolig över mina små grodungar och stolt över dem och alla deras framsteg oavsett om det gäller att de tagit plats i bostadsrättsstyrelsen eller när de tog sina första steg. Nu skall jag göra mig i ordning och ge mig iväg till jobbet. Underbart att bara få jobba och inte mina sista dgr tråk,göra,,,
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela