myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tisdag..skulle det inte regna idag?

Publicerad 2013-05-21 07:14:25 i Allmänt,

Enligt vad jag läst i prognosen skulle det ju regna, men dagen är ju inte slut hahahah. Igår så gick vi i styrelsen runt och inspekterade området. I år så tog det inte ens tre timmar, yippie ,vad vi var effektiva. Men vi hittade en hel del jobb till städfixardagen, men hjälps man åt så sparar man mkt pengar. Det råder dock delade meningar i styrelsen om en del frågor, åtminstone jag delar inte en viss persons åsikter. De andra är mer lågmälda. Bestämde mig idag på morgonen att jag kommer att hoppa av styrelsen om ett av deras förslag går igenom. Jag kan inte sitta i en styrelse som fattar beslut om stora summor till ngt som jag inte tror kommer att fungera utan att det blir en polisiär stämning.
Kommer då att tänka på Groucho Marx om det är ngn som vet vem han var. Han myntade utrycket: Jag kan inte tänka mig att vara medlem i en klubb som kan tänka sig ha mig som medlem... Kul kille.
 
Igår så var det dessutom små glädjeskutt för mig, jag lämnade bokslutet till revisorn tjohooo, underbart att det är klart. Nu är det bara de stora räkningarna kvar...suck har nog en ca 75000:- att punga ut.....efter revisionen.
Kul näääääääää om det var ngn som trodde att det är ett glidarjobb att ha företag så kan jag snabbt säga att så är det inte. I ärlighetens namn skulle det vara skönt att vara anställd. Få lön och en semester....fast å andra sidan så hade jag ju inte fått möjligheten att få göra det som jag trodde på och genomföra min dröm så jag ångrar ingenting.
 
Idag så hoppas jag att kvällen erbjuder lite tid till egentid. Måste dock röja upp i förrådet igen....ja det är säkert.
Men eftersom vi bor så trångt så, är det dit allt far när jag pysslat klart. Små bitar av allt möjligt blandat med annat tjoller. Det är dock snabbt fixat då det bara är bråte och får man bara samla ihop det så blir det nog fint igen. Ooops nu kom jag ihåg att vi skulle ju raka kisse oxå,suck ja han är ju faktiskt på priolistan före pysslet. Sen måste jag ringa vetrinären om åksjuketabletter till Sigge och lite annat tjoller.
Ja ja men det är väl en dag i morgon oxå.....Den här killen kanske man skulle ringa till inför gårdstädningen, han verkar ju ha koll..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela