myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon...andra inlägget

Publicerad 2013-11-16 09:21:47 i Allmänt,

Ja det blev ett litet bonusinlägg så här på morgonkvisten hahaha
Nu skall vi strax iväg på jobbet och sedan på 1 årskals för lilla Milou. Det blir trevligt att få träffas och mingla lite. Tyvärr så är ju inte Farmor och Farfar med, men de har ju grattat på den "riktiga" dagen. Gårdagskvällen gick i princip ut på att hålla mig vaken haaha alltså vilken Åke tråk man är.....
 
Vi hade hyrt en film i vanlig ordning men före och efter så var sängen så oerhört lockande. Men jag pysslade liiiite och läste en tidning så jag var i alla fall vaken.
 
Sen så höll tankarna mig sysselsatt och funderingarna på hur fort saker kan förändras och hur viktigt det är att leva här och nu. Vår flickas svärföräldrar var med om en otäck olycka igår, de klarade sig med livet i behåll men det gick sämre för den andra föraren. Så idag går våra tankar till hela familjen och hoppas på att tillfrisknandet går bra och att de mår bra. Jag skickar alla mina styrkekramar till familjen idag.
 
Maken tvättade igårkväll, men av ngn anledning så gick inte torktumlaren igång så nu skulle ni se hur det ser ut? Det är sockar och underkläder och tröjor lite överallt här i rummet. Väldigt annorlunda piffining, må jag säga.
Ikväll skall jag försöka ta mig ut i förrådet och se över gardinmenageriet. Jag vill ju så gärna köpa några nya, men jag skulle tro att det finns. Men jag vill minnas att jag slängde det mesta i fjol???så har jag tur så "måste" nya införskaffas. Börjar ha julstämnning och igår kväll så drack vi glögg. Men det blir pyntning light, här hemma. Vi bor ju lite och det blir oftast bara rörigt med pynt. Sen så tycker jag ju inte om att välja ut vilka tomtar som får komma fram. Allt eller inget är mer min stil, så då lutar det åt inget....
Men i egentligen skulle jag vilja ha det så här.......mmmm underbart
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela