myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Harta borti harta...och harta borti he......

Publicerad 2013-11-14 07:16:28 i Allmänt,

Ja med den rubriken så vill jag berätta att hälften av korten postas idag...yippie kaa yae. Fick sålla bort tio stycken som inte höll i min granskning. Sen hade vi råkat skära ut ett gäng i fel färg. Svårt att se, förrän man skall montera dem. Så min förhoppning är att kära dottern, som är svensk mästare i kortvikning kan komma loss och hjälpa till.
Kommer att bli så skönt när vi är klar. Det är en hel del gnäll, men det är faktiskt roligt att få hjälpa till med detta. Det är ju inte varje dag, som en av sönerna går till prästen så att säga.
 
Planerna är att vi skall hyra ett hus eller en stor stuga och vara därnere inför stora dagen åtminstone en vecka. Det är ju inte förrän nästa sommar men jag är ute i god tid med planering,
 
En annan stor sak som hände igår, var att dottern med familj köpte sig en lägenhet här på Röbäck. Är mer glad idag än igår då jag var mest förstummad. Hade inte trott att det skulle ske så snart, att hon hittade något. Nu har jag tre stycken här i grannskapet. Känns väldigt bra, må jag säga. Nu vore det bara kanon om den yngste hittade ngt här oxå. Vi skrämmer tydligen inte våra ungdomar när de törs bo nära hahahaha. Nä skämt åsido vi försöker verkligen inte lägga oss i deras liv. Inte för att vi känt att vi har behövt det utan det är mer som en inställning. De måste få göra sina egna misstag men framförallt känna att det är deras egna framgångar.
Mitt pysselsug bara eskalerar och jag går snart upp i sömmarna. Vill pyssla med massor av saker. Min lampa, en pappersask, julkort, dockskåp och tomtar!!! Så himla roligt,
Men just nu så har jag det litet tajt med annat som skall göras ,men jag skall nog kunna sticka in lite här och där haahahah.
Har ju dessutom påtagit mig jobbet att rensa och pärma föreningens arkiv ....ja jag vet jag är hopplös. Men jag vill verkligen göra det för det kommer att bli så bra hahahaha. Det är ju inte bråttom men det kliar i fingrarna att få fortsätta. Hyllor skall oxå upp där så kära maken är som vanligt inblandad. Har dock inte droppat den tanken än för honom, så han är än så länge omedveten om det hahaha. Men jag har inte så dåligt samvete, han tycker oxå om att fixa och göra det fint.
I afton måste det handlas och städas här hemma. Vi har försummat vår omgivning ganska rejält sista dagarna.
Nä puss och hej tills vi hörs....
PS Fiskgrytan var superduper god och var definitivt en festmåltid. Så smaksig och inte "fiskig" som maken utryckte sig hahahahha
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela