myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Jamen hallå...det är ju torsdag....

Publicerad 2013-11-28 07:21:37 i Allmänt,

Redan....jag hinner inte med. Det går så fort, skulle behövt en så där långfredagskänsla som man hade när man var liten. Dagen var så lång och ingen tv som sände dygnet runt fanns och på radion var det utråkigt den dagen. Man hade verkligen långsamt och dagen var lååååång.
Hursomhelst gårdagskvällens möte var oxå långt och jag missade nästan hela Greys anantomy, eller som vi säger här hemma Hattings???? Orsaken til det är att det är reklam i programmet är för Hattings bröd och det är hur många reklamavbrott som helst.
Nåja det verkade inte vara ngt bra avsnitt igår så jag blev inte så ledsen. Mötet var i alla fall bra och jag fick igenom att vi skulle bestrida en faktura på 48 tusen. Vi hade beställt en sak och fick ngt annat. Jag skulle kunna beskriva det som att jag beställde en hamburgare,fick en varmkorv och betalade för en hummer.
 
Sen så var det nästan en religiös upplevelse hahhaa hur bra mitt nya arkivsystem blev. Nu kunde vi direkt slå upp aktuella paper, för vi visste var de fanns!!! och pärma direkt nya. Jag nästan kurrade av välbehag,
Jag kan faktiskt organisera om jag bara vill hahahaah. Tycker om ordning och reda, svårt att tro när jag är så tjolahoppsan, dvs tar det som det kommer. Men det finns en stor del i mig som håller en preussisk precision. Jag vill gärna ha superkoll. Nu är detta behov en lightversion av hur jag var tidigare då det var en sjukligt behov hahhaah. Men om jag har en koll på vad som är på gång och inte är aktuellt.
Så påverkar det att jag kan ta ändringar och nya saker som inträffar väldigt lättvindligt. Låter det rörigt? Ja det förstår jag i så fall för jag är rörig. Men jag trivs med det. Det är nog betydligt svårare för min omgivning hahhaha
Det svåraste är att få ihop min rörighet som är ngn form av egenskap blandat med personlighet. Det tillsammans med min hjärna och kapacitet som är betydligt känsligare och mindre använbar är tidigare det är inte lätt.
 
Nu till ngt roligt.....har fått info om hur det går med kissepojkarna?? De har verkligen fullt upp då, den som de bor med oxå har marsvin!!!! Wow  de kan tydligen sitta timtals och bara titta. Sen så kommer de att bli kvar en tid hos jourhemmet, då både de och den som de bor hos har funnit varann. De beskrivs som supergosiga och trygga små pojkar med ett glatt humör. Men efter jul skulle de få placering permanet. Att hitta nya hem åt dem skulle tydligen gå lätt. De placerar ju oftast kissar som inte har haft det så lätt och inte mår så bra alla gånger.
KOM IHÅG ALLA VÄNNER ATT DET FINNS INSAMLINGSBÖSSA i butiken där allt går till Djurskyddet.
Som gör en enorm insats för alla djur, som behöver hjälp.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela