myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndag morgon och hyfsat stabilt väder...

Publicerad 2013-11-18 07:27:27 i Allmänt,

Jag funderade ju igår om det blåst uppe i stugan? Japp det hade det gjort och ett träd hade blåst rakt över en stuga !!!! Men som tur är bara "studsa" till och det blev bara lite plåtskador. Strömavbrott var det åxo, men det är inge ovanligt i Örträskbygden hahahha.
Gårdagen var en av de bästaste ever. Vaknade jättetidigt och "skotta" bort lite jobb på förmiddagen. Sen ett bad och besök av småprinsar med föräldrar. Maken jobbade mest hela dagen och jag hade mkt egentid hahhaahha. Tid som jag äntligen fick till att börja med föreningens arkiv. Jag skulle ju sortera och pärma, hade jag sagt. Maken skakade på huvudet och frågade- Varför i hela friden tar du på dig sånt där??? Därför jag är dum i huvudet sa jag, och därför jag gör det bäst hahhaah. Nu undrar ni säkert varför jag tyckte att det var så bra. Jo därför jag fick välja att göra det eller pyssla eller se på tv eller läsa en bok eller...precis välja och det är inte ofta man kan välja vad man ska göra. Det gjorde i alla fall mig både pigg och glad och det kommer att bli så bra och snyggt.
 
Jag har nog ett ganska bra liv :) Fina ungar och fantastiska barnbarn, en sysselsättning, får vara frisk, En massa bra saker och som grädde på moset en fantastisk äkta hälft <3.
Tänkte mycket i helgen på hur bra man har det. Vår sk storm var bara mtrl förluster och inga hemska som i Asien. Hälsan är bra och det är ju viktigast av allt. Tänker på mamma som har det jättejobbigt med andningen och som nu dessutom blivit sjuk. Hon har tagit influensasprutan och hon brukar oftast bli sjuk av den. Ingen bra kombo och jag skulle verkligen behövt fara ut till henne i veckan.
Nu skall jag i alla fall klä på mig och ta bussen till jobbet. Tog lite sovmorgon till halv sju och det känns finfint. Hoppas att det blir mycket kunder och full fart i butiken. Kramisar i mörkret på Er alla
Kolla in bilden hahahha skönt att inte ha den här känslan.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela