myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

131022

Publicerad 2013-10-22 07:31:07 i Allmänt,

Herreminje vad dagarna och veckorna rullar fort. Mitt jobb är bra på så vis att det aldrig blir segt och långtradigt. Det är ofta ngt som behövs göras. Jag gick an som en duracellkanin igår. Började tidigt och fick mkt gjort, de tidiga morgontimmarna. Idag så blir det lite lugnare, då vi fick klart mkt av skyltfixet igår. Att fixa med demos och skyltdekor tar längre tid än man tror, även den lättaste delen. Vi hade planerat ljusslingor och grejer men då funkade inte eluttaget!!!! ok då blev det plan B. På kvällen kom My och Milou och även Simon och käkade och jag och My fixade med inbjudningskorten. Men då tog skrivarbläcket slut så nu får vi fortsätta på onsdag.
Ikväll så har jag styrelsemöte och på torsdag blir det medlemsmöte. Så veckans dagar är nu planerade haahhah. Vi har sällan eller läs aldrig, kvällar då vi bara hänger.
Jag pysslade lite med dockskåpet i söndagskväll och gjorde ett fint litet soffbord med pelarben. På måndagsmorgonen var det fina små bett i bordet hmmmm Jag misstänker att Morris antog att eftersom det stod bortställt så var det fritt att ta det och bruka det som han vill. Nu var det ju så att jag ställt det på radion för att det skulle få torka........Jag får med andra ord bygga ett nytt och köpa ett lite skåp med hasp. De tycker det är väldigt trevligt när vi fixar och trixar i skåpet och de brukar lägga sig en våning upp och kika in på vad jag håller på med.
 
För övrigt så skall det bli skönt med en liten weekendtripp till helgen. Dricka lite vin och äta gott och få surra massa strunt. Så skönt att bara få drälla runt lite utan mål eller mening hahaha. Vi människor skulle nog må bättre av att få drälla runt, precis som min kollega sa att katter är proffs på. Vi ska nog lära oss mer av dem. att vi mår bättre av dem är utan tvivel sant. Modern sa att hon sov mkt bättre och inte behövde lika mkt medicin när hon var här och tog hand om kissarna.
Nu skall jag bege mig till jobbet, tanken var att jag skulle börja sex ,men jag sov som en kratta inatt och behövde lite längre startsträcka. Så jag klev inte upp förrän halvsju idag, skönt må jag säga. Men nu är det dags för en snabb prommis till bussen. Ha det gott folk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela