myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Far ända ini baljan....

Publicerad 2013-10-08 07:26:10 i Allmänt,

Minns ni vem som sa så? Jo Stina i Saltkråkan. Precis så tänkte jag när jag vaknade inatt av ont i ena örat och i halsen igeeeeeeeeeeeeen. Hur många basilusker kan en människa ha? Kom och räkna jag har dem allihopa......Fast i ärlighetens namn så känns det bättre nu men jag kommer nog att gå tillbaka till VDC redan den här veckan. Mera pencillin???? Kan inte vara bra det heller. Kanske skulle prova smurfarnas hemliga vapen - Hallonsaft !!!
Ja vem vet...Hursomhelst så har jag beställt Millans födelsedagspresent på nätet ? Ja jag vet att jag lovat mig själv att undvika handla på nätet och istället gynna lokalt. Men jag ville ha en sådan där mössa som jag hade till mina ungar. Typ hjälm med pälskant och som var så himla bra. Men jag hittar ingen här i staden. Det fanns en liknande på Sporthuset tror jag det var men med grå päls. Det skall vara vit till min sessa.
Pojkarna hade sådana oxå åtminstone minns jag att Liam hade en sådan och de är så bra för de går ner lite runt halsen.
Apropå smågossarna, så imorgon fyller Viggo fem år. Kan inte få in det riktigt. Det är roligt på ett sätt då det är så roligt att följa hans utveckling. Men samtidigt så är det så mysigt när han är så liten och gosig oxå och tanken att han skall stelna till en ung man känns främmande. Ja nu går jag kanske lite före i händelsernas utveckling hahaha
Men håll med om att tiden går snabbt och att ungarna växer upp lite för fort och att tiden som barn är alldeles för kort.
 
Jag minns den dagen som igår när han anlände till vår värld. När fadern ringde så var vi på butiken och jag fick lov att tvär ta fast mig i en hylla för det gungade till av all spänning. Sen blev både jag och Dan sjuk jättelänge och förkylda så det dröjde länge tills vi fick hålla honom i vära armar. Han var så liten och pickelig. Men jag tyckte han hade så magra små ben och jag tänkte att kära värld hur skall du ta dig fram med de där småbenen. Men det var inga problem tvärtom så har han haft otroligt stabila ben hahaha Nä skämt åsido han var otroligt stabil. Han kunde inte ens gå men stod otroligt stadigt och hade en fantastiskt balans. Man kunde kasta bollar och han fångade dem blixtsnabbt. Ja jag vet jag skulle kunna sitta tills imorgon och babbla om våra småfisar.
Åter till vardagen- Idag skall vi ha personalmöte och planera och kolla in julen 2013:ons allt jobb. Vi började med julsaker redan månadskiftet aug-sept. Men det beror faktiskt på efterfrågan. Många vill börja med julkort och julklappar tidigt och då måste det finnas lite prylar som skägg, papper och dylika saker hemma.
För övrigt så räknade jag ut att jag vunnit 15% av allt jag budat på Tradera sista 30 dagarna.. Ja det tillhör informationen onödigt vetande hahaha. Jag hade lagt 62 bud!!! och vunnit en del i alla fall. Nu har jag väl en ca 15 auktioner kvar så vi får väl se hur det går. Tricket är att lägga ett bud och sen inte kika förrän auktionen är klar.
Nä nu slutar vi väl för stunden och avslutningsvis så kan jag säga att ett avsnitt av recensionen på boken kommer sen idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela