myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Harrejisses vilka grejer

Publicerad 2013-10-04 08:30:47 i Allmänt,

Jag har sovit hela natten, halleluja så skönt. Har ingen aning om jag hostat eller ej för jag har sovit en drömlös sömn och det var så skönt. Jag sov dessutom 2 1/2 timme igår eftermiddag. Kunde ha fortsatt och det var nästan lite svårt att hålla upp ögonen när middagen skulle påbörjas. Tack M för tipset om denna fantastiska hostmedicin.
Jag som är känslig för alla produkter som innehåller "sovegenskaper" däckar ju på en gång. Ingen dåsighet bara zzzzzz. Men oj vad det känns behövligt.
Tackar alla gudar att det känns så bra att tjejerna på jobbet fixar att hålla skutan på rätt kurs.
Idag så skall jag försöka ta det lugnt och tänkte att vid lunchtid ta en liten hutt och då kommer jag nog att vara "bortkopplad" ett par timmar hahhah.
Jag skall ha fredagsmys ikväll. Maken far på bio och jag fick en härlig ostbricka av alla på jobbet så jag ser framemot att kasta mig över den ikväll. Till det blir det nog inget vin utan ett glas cocacola. Tända lite ljus och fixa lite mys. Är säkert ngt bra program för mig oxå, har ju fått 2 nya kanaler, en History men även BBC lifestyle.
Livet är bra härligt ändå.
Imorgon jobbar jag men lördagar är nästan den enda dagen som jag har riktig kundkontakt och jag gillar verkligen det. På vardagar är det så mkt annat.
Efter jobbet så blir det dubbelkalas för två fantastiska killar. Den ene är svärsonen och den andre är barnbarnet som nu i dagarna fyller år. Fattar inte att han blivit så stor, lillfisen min. Läste i dagens vk om olika drogen och elände som florerar bland ungdomar, och det är så lätt att få tag på. Men jag/vi kommer att göra vårt bästa att informera om hur farligt, vansinningt och lätt det är att trilla dit.
Nu ska jag dricka lite mer kaffe och sen pimpa några ljus. Tänkte att det kunde passa bra på butiken, nu när höstmörkret är över oss. Tar kanske ett kort eller två på hur det blev. På återhörande..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela