myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

HÖST

Publicerad 2013-10-12 08:03:35 i Allmänt,

Tycker om hösten på ngt vis. Det är vackra färger, även om vårens ljusgröna löv ger bättre feeling hahahah. Men luften känns fräschare och jag kan känna lite nystartskänsla. Mer än i januari ,som kanske fler känner är nystart.
Men även det där med nya gardiner eller måla om och sådär. Men ta i trä i år har det varit lugnt med infall.
 
Idag fortsätter bygget på operation kattbur. Jag skall oxå baka en kladdkaka med polly , färskost och nötter. Jag bakar ju väldigt sällan ngt, eller bakar det här är ju mer att vispa ihop hahaha. Men förr om åren bakade jag desto mer och tyckte det var väldigt roligt.
Skulle leta efter ett recept i mina receptpärmar efter ngt med fläskfile och sambal oelek. Kan konstatera att de pärmarna innehåller ca 90 % bakrecept. Som sagt det var mkt bak förr om åren hahha
Två av grabbarna kommer hem och hjälper till nu när maken inte får lyfta pga ögonoperationen. Så då är det väl givet att det blir lite kladdkaka, då de gillar det.
Igår medans jag var på jobbet så var småkillarna här med sin mor. Dan sa att de var så goa och han hade fått så innerliga kramar. De hade även påpekat att han hade minsann fått bättre kramar än vad jag fått tidigare. Sötungarna de är så kuliga med alla sina tankar. Kissarna har ju varit inne nu ett bra tag och de mindre "slåss"och brottas hela tiden, så katthår virvlar omkring. Lille Liam som är känslig kände av det, och nu vill vi verkligen städa och se till att de kan vara ute i sin nya fina bur. Vi skall även bygga koja och fixa lite grenar. Det går bra om det inte blir för mycket inpå.
Igår så var jag uppe ända tills 24.00 !!! jajamensan. Vi såg Tyskungen...var väl inget jag kan rekommendera. Tyckte faktiskt att den var den sämsta i bokform oxå. Men tror oxå att danskarna hade gjort filmen bättre hahahaha
Sen så pysslade jag lite, men sidenbandet tog slut så då blidde det inte klart hmmmm. Håller på med en demo, det skall bli kalenderstrutar, när det är klart.
Måste även pärma och fixa lite annat grunks idag, men det skall väl gå galant då jag är ledig. Känns riktigt bra faktiskt med en ledig dag. Även om jag inte sov så länge. Men desto mer tid till allt som står på min lista. Nu blir det lite mer kaffe och söka recept igen.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela