myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Jaha vad är det för dag idag då ?,,,,,,Måndag?

Publicerad 2013-10-28 07:37:19 i Allmänt,

Tjolahopp vad dagarna går fort. Vi har i alla fall haft en skön helg och det var skönt att komma bort lite. Vi har även träffat en liten bäbis!!! jajamensan en liten Loke. Det är goa vänners barnbarn och han är inte ens tre veckor. Hår och de finaste ögonbryn jag sett på länge. Oftast tycker jag inte bäbisars ögongryn brukar vara tydliga, men hans vars så fina. En riktig goskit som luktade så där gott som bara de små gör.
 
Våra inköp på IKEA var inte många hahaha vi fyllde knappt botten på kassen och småpåsar hade de inte hahahah ja vi var kanske inte så bra kunder.......Men jag tror ändå det går runt för Ingvar.
Kissarna var så glada när vi kom hem och gosade hela kvällen. De hade ju för första gången varit ensam jättelänge. Jag hade gjort massor av olika leksaker, men det visade sig att pappersrullen i både köket och på toan var bäst!!!!
Rullen i köket var bara utdragen så det papperet går ju att använda. Men toarullen är närmast pulveriserad och liknar mest kuddstopppning. Inatt så har de legat väldigt nära och det är inget jag klagar på så länge de inte ligger på benen. För jag vill kunna "flaxa" på med dem under natten hahaah
Ja summasumarum så har helgen varit bra och nu hoppas vi att veckan flyter på och att kunderna är riktigt pysselsugen.
Jag är då det....skulle vilja pyssla i mängd och mass, men det beror nog mest på att det inte är läge för det. Jag kan vara som en liten unge. Jag kommer på massor av annat jag hellre gör än det som måste göras. Nja det är väl inte unikt, men jag kan bli gnällig oxå hhaahha
Veckan är redan planerad så nu kör vi.......
Fast ett break måste göras. Vi måste träffa småpojkarna, det känns så länge sen att både jag och maken har dåligt samvete. Men man måste komma ihåg att denna tiden kommer inte tillbaka, men måsten finns alltid. Hur tokigt det än låter så glömmer jag bort det ibland.
Hösten är ju den mest arbetsamma i min bransch och då gäller det bara 120 i minuten. Dagarna springer fram när man har mkt att sjåa med. Jag är ganska hopplös att inte komma ihåg att stanna upp och lukta på blommor ibland.
Men jag är ju inte ensam om att känna så. Så veckans uppdrag blir att stanna upp ngn gång och lukta på blommorna. Japp så får det bli...rapport följer...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela