myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Jomen tjena

Publicerad 2013-10-29 06:08:43 i Allmänt,

Natten har varit kort! Sovit som en kratta och fem gav jag upp. Jag ligger på ohågan som man säger när man inte riktigt kan slappna av. Idag blir det en snabbis på jobbet och sen hem och skyffla jobb. Ikväll börjar ju Montazamis med vänner och det skulle vara trevligt om jag orkade vara uppe och se det hahahaha.... gammtanten.
Igår hade vi väldigt bra med kunder och jag hoppas att umeborna tycker att pyssla är det bästa som finns och att dagens blir lika bra. Vi skulle behövt röja bort lite damm härhemma oxå och handlat lite ,men det hinns nog med om jag jobbar på bra idag.
Har ni funderat på julklappar? Jag/vi ger ju bara till barnbarnen nuförtiden....lite tråkigt då jag gillar julklappar. Men vi hinner allvarligt inte med, samt att det är så svårt att komma på ngt till alla ungdomar med sällskap.
Brukar även ge mamma och pappa och de är inte lätta. De har ju allt och det som de behöver vill de oftast inte ha.
Men julkort skall jag minsann hinna med i år. Ifjol hann jag inte men nu rackarns har jag kommit på vad det blir.
Jajamensan det är sånt jag sysslar med på nätterna istället för att sova som normala människor. Fast jag vet att kvinnor i min ålder haahha kan få sömnstörningar, för det har jag sett på fråga doktorn. Fast oavsett ålder har jag då alltid haft ngn form av störning. Men jag är gla ändå....
Nu skall jag strax skjutsa maken på jobbet och sen så tror jag det blir att börja dagen ordentligt.
Nu avslutar vi för en stund...,antar att jag återkommer under dagen. Är skönt med ett surravbrott mitt i allt tråkgöra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela