myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Periodvila

Publicerad 2013-10-17 07:27:50 i Allmänt,

Sitter på jobbet och tar en risifrutti. Nyttigt näääää men gott jaaa. Fast egentligen skulle jag kunna köpa enbart själva risin och inte fruttin, då jag inte är så särskilt förtjust i sylt. Det är ju i princip ris ala malta och det älskar jag. På jul är det ngt som bara måste finnas,fastän man är så mätt av all julmaten.
Jag är här och försöker "skotta" mig fram bland alla kartonger. En del skall packas upp och en del skall på lagret för julhandeln. Av allt det blir det KARTONGER....En rackarns mängd som skall vikas,skäras och sen gå med till kartongpressen. Sen så är det en del sopning och påfyllning och annat jox. Men det är ok att börja tidigt, då jag är som bäst på morgonen hahaha.
Idag så var jag en dålig människa, men den som upplevt förstår. Maken var på samma linje.
Det var så att storkisse var på lådan strax innan vi skulle fara, och jag säger bara för att använda ett fras som ur fantomens budord. -När kisse bajsar fyller han hela rören. samt att den odör som han lyckats framställa får SCA:s fabriker att framstå som parfymtillverkare. Vi låtsades som ingenting, för man måste vara stark om man skall ta det där på en gång. Det är bättre om det får torka till lite om man så säger.
Ja nu har vi avklarat det äckliga partiet idag, så nu kan vi gå vidare till ngt lättsammare, eller kanske inte
 
Det var tråkigt det här med Volvos monteringsnedläggning. Men jag kan förstå det utifrån ett storföretags perspektiv. varför ha en produktion långt uppi tjottahejti, när det blir billigare att ha en central produktion. Inte kan man som företag tänka lokalt eller på fjuttenivå. Hade de gjort det, så hade de inte varit ett storföretag. Så jag kan minsann begripa det. Sen läste jag att folk hade buat åt ledningen och rest sig upp och gått. Vilka idioter, inte hade väl ledningen ngt med det där beslutet att göra. Det drabbar ju dem också. kan inte varit så roligt att meddela, det där beslutet. Jag har ju själv varit i sådana situationer och det är jättehemskt att hålla en annan människas "öde" i sin hand. Man trixade och fixade allt man kunde innan det inte gick längre.
Ja det är inte muntert alla dagar, men jag vidhåller att: Ett glädjeskutt är en bra vardagsmotion......

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela