myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Poppis hobby

Publicerad 2013-10-06 08:28:12 i Allmänt,

Jag kan konstatera att jag är verkligen inte ensam om hobbyn: Dockskåp. Följer olika grupper på FB och en del är ju rena konstnärerna men de flesta är glada amatörer som jag själv. Det finns även en hel del tidningar och även svenska butiker så vi är många. Inte minst kan man se det på tradera......Jag lägger oftast skambud hahahaa men en del följer jag och höjer men helst plötsligt kan det skena iväg och då är det nästan lite spännande. Nu igår så var det en ganska enkel stol, med dyna som jag ropade på men, helt plötsligt så var det två stycken som krigade 2 kronor i taget haahha. Den gick för 270;- helt tokigt om du frågar mig. Jag kunde tänka mig 20 spänn.
Jag kan ha 25 bud på gång och vinner kanske en, i bästa fall.
Men jag tycker det är kuligast att bygga själv. Men det är mtrl som är svårt. Det finns att få tag på nätet men jag vill ju se på grejerna. Är inte så förtjust att bara få se en bild och ett pris. Det är inte alltid det står längd heller. Jag köpte före sommaren en rätt enkel list för 36;- som var 30 cm. Räcker ju inte till ngt alls så nu får jag göra mina lister själv.
Tänker bara köpa dem som är mer arbetade och svarvade.
På dagens program står det en hel del. Skall tömma klart en byrå som Sofia skall ha. Måste fixa lite med räkningar och en sväng till jobbet.Dan vill att vi skall städa i uteförrådet och fara och kasta lite grunks som oftast hamnar i förrådet. Jag har ju en hel del väskor hahaha men de kan jag inte kasta. Jag har rensat lite då och då, så nu kanske det bara är 19 stycken kvar. Vet inte riktigt och törs inte räkna heller. Men ni kan ju förstå att maken blir galen.-Kommer du att använda den här ngt mer? frågar han. Ja kanske eller troligtvis inte, men väskor kastar man inte så är det bara hahaha. Det värsta är att en del är to m trasiga, men de var "älskade" när de användes hahaha Nä nu måste jag nog fortsätta att göra de saker jag har på todolistan. Vi hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela