myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon Lördag

Publicerad 2013-09-28 08:57:02 i Allmänt,

Idag vaknade jag tidigt av att först så bet Morris mig i fötterna vid 5 tiden och sen vid just före sju så hade storkisse fått nog av väntan och petade och klev över hela ansiktet. De ville ha mat och sällskap så jag klev upp och skötte sysslorna åt våra små husdjur som är de som bestämmer mest här hemma.
Idag så är det städdag på området och jag måste ju visa mitt anlete då jag är hemma. Men det går nog fort, för sen ska jag sätta igång och jobba. Känner mig peppad att ta tag i det och skotta bort lite jobb. Bara för att jag vet att det är så skönt med en frist några dagar.
Jag har även blivit uppvaktad...jag har fått presentkort och blommor och utav en av mina kollegor så har jag fått hårfärg till min lugg. Något som jag verkligen ville ha men skulle aldrig ta tummen ur och fixa. Så har tänkt joxa med det idag oxå. Sen så har jag fått låna en bok av en annan. Maria Scherer: Du är inte ensam. Den ska jag börja med idag har jag tänkt. Ja som ni ser så är det späckat schema, men uppblandat med kul och tråk. Perfekt enligt mig.
Imorgon skall vi hämta tårtorna är så spänd över att få se och smaka. Jag älskar verkligen tårta :)
Sen en sväng ut till mor och pärmning av papper. Men nu skall inte min telefon få försvinna.......
Maken skall iväg till stugan så då brukar det bli mer effektivt jobb för mig hahahaha. Han stör min rytm, är alldeles för kär för att inte sitta nära och bara gosa och prata sönder stackarn.
Igår så fick jag verkligen det mysigt. Han gav mig ett glas vin och fixade mat och dukade bort. Hade hyrt en film och sen pyssla jag på med allt möjligt. Det blev sent då jag inte ville att kvällen skulle sluta. För första gången på evigheter så somnade han i soffan och jag var vaken...Nä nu måste jag ila ut till gårdsfixardag.....
 

Kommentarer

Postat av: Elena

Publicerad 2013-09-28 10:43:41

Bara för att vara säker på att du inte gör det missen, som är lätt hänt. Glöm inte handskar när du gör luggen. Du vill inte se ut som du våldsamt länsat ett blåbärsförråd på måndag! Ha en bra helg, nu ska jag upp och jobba.

Svar: oj det tänkte jag inte på hmmm inköp av handskar då.. vilken tur att du påminde mig.
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela