myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon kära måndag

Publicerad 2014-04-28 06:59:28 i Allmänt,

Uppdatering om äldsta sonen: han mår riktigt bra och huden börjar se ut som vanligt. Men de vill behålla honom några dygn till innan han får resa vidare.
I helgen var vi uppe i stugan och jag lyckades glömma kaffe,broderi och glasögon.....japp så var det....
Så när inget höll mig vaken så blev det väldigt tidiga kvällar. Men det var så härligt väder och vi hade nio svanar som sällskap. Ovanligt nog så var de rätt tystlåtna, annars kan de tuta rätt högt morgon och kväll.
Jag satt och tittade lite mot solen en stund medan maken krafsade och räfsade. Han blir så full av energi och jag lugn i stugan, som vanligt varandras motsatser. 
Jag har fått en dörr av äldsta dottern, en spegeldörr som sen kommer att bli en fin sänggavel. Jag vill ju göra om vårt sovrum härhemma men har lovat att hålla tassarna borta. Jag tycker det är så mörkt och murrigt och maken tycker det är fint. Sen så har jag i ett svagt ögonblick lovat att låta honom bestämma över färg i sovrummet. Nåja ingen fara jag står ut med det då jag bara sover där och kan dra igen dörren hahaha....
Idag skall jag jobba halvdag på butiken och resten i pappersvärlden.  Har rätt mkt att stå i men tror att det kommer att gå riktigt bra. Sen ikväll har vi möte i föreningen, så det blir en sen kväll. Vilket inte känns så bra då sonen är här och hälsar på och man vill ju gärna umgås lite med honom. Så jag har redan bestämt att inte mer än tre timmar skall jag grejas med papper, sen ska jag göra god mat och försöka gå ifrån mötet vid halv nio. Jag säger lycka till hahaha det kommer att gå bra 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela